Nøklevann rundt med kamera.

I strålende vær og med gryende høstfarger, skulle Lena og jeg ta turen rundt Nøklevann. Og siden klokka allerede viste “tidlig” ettermiddag, var vi ikke alene om å gå tur i marka denne dagen.

Fra Haraløkka fulgte vi grusvei til Ulsrud før vi fortsatte innover til Nøklevann, Sarabråten, Bremsrud og andre kjente steder.


Østmarka – Ulsrudvann

Det ble tatt mange bilder underveis og disse forteller nok mer enn ord….


Nøklevann sett fra nord.


Mye folk på Sarabråten


Mer om Sarabråten HER:

Og siden jeg hadde lovet Lena en tur opp til vannreservoaret som Heftye lot bygge for vintervann til Sarabråten, så ruslet vi likeså opp dit.

Vel nede i lysløypa igjen, passerer vi den Hvite foss, før vi tar til høyre ved Sleppa.


Hvite Foss. 

Det er nokså mye folk, men det er bare fint å se at mange er ute på en så fin dag. Vi rusler videre gjennom Paulsendalen, passerer benken og straks, er vi på Bremsrud.


Nøklevann sett fra Bremsrud


Nøklevann – Bremsrud

Fra Bremsrud gikk vi rake veien til Rustadsaga.


mye folk og lang kø på Rustadsaga

Vi hadde tenkt å ta en bolle, men det var vi ikke alene om, og Rustadsaga får heller ha oss unnskyldt denne gangen da vi i stedet gikk opp til demningen. Vi lover å komme innom neste gang.


Demningen i Nøklevann ved Rustadsaga

Demningen skal pusses opp og nedtapping av vann har startet. Vannet skal ned ca 5 m og det blir spennende å følge med ettersom det blir mindre vann. 


foreløpig er vannet tappet ned ca 50-60 cm.

Selv om det nå går mot høst, var det fortsatt stor aktivitet i Nøklevann Ro- pg Padleklubb.

Mer om Nøklevann Ro- og Padleklubb HER:

Vi går deretter opp Rustadsagabakken og over Skredderløkka, før vi er tilbake på Haraløkka. Og vel hjemme, vanket det  nystekte blåbærmuffins.

En herlig dag i Østmarka.

Takk for følget:)

#østmarka #friluftsliv #mosjon #nøklevann #oslomarka

 

Sandvika – Konglungen tur retur…

25 september 2015. Trim i arb.tiden og litt til. NK og jeg var blitt enige om en felles langtur langs landeveien fra Sandvika til Konglungen – tur retur. Været var strålende, men med litt vind, valgte jeg å bruke jakke. NK som hadde syklet til jobb, dro i forveien, og så skulle jeg komme etter.

Jeg krysset Sandvikselva, passerte Storsenteret og fulgte langs Sandviksveien til Billingstadsletta hvor jeg møtte NK. Sammen fortsatte vi langs Fekan til Holmen og langs Slemmestadveien videre til Leangbukta. Det var nokså varmt og jakke kunne jeg ha latt være, men med litt vind imot, var det greit. Det er fint å løpe langs sjøen og vi nyter ferden videre. I neste veikryss svinger vi til venstre inn Konglungveien. Det går greit, NK er “pigg” og farten er noe høy, men ok. Jeg tenker at dette vil roe seg på returen og jeg henger derfor bare på. Nå som vi ikke har vind imot, blir det svært varmt, men straks etter å ha passert Spiradammen, er vi på Konglungen.


Konglungen. Sett mot nord


NK på brua –  mot syd

Vi krysser brua og løper opp bakken til toppen av Konglungøya. Her er utsikten mot Østbukta og andre steder, flott.


Utsikt fra Konglungøya

Etter å ha tatt noen bilder og litt drikke, satte vi kursen tilbake samme vei som vi kom. Jeg trodde vi skulle roe ned, men farten var fortsatt høy og jeg hang med så godt jeg kunne. Selvfølgelig kunne jeg ha sagt i fra at farten var høy, men så lenge jeg klarte å følge med, sa jeg intet. Det gikk lenge nokså greit, men etter å ha passert Leangbukta, begynte det å gå tyngre og jeg måtte dempe farten. Vi passerte Holmen og fulgte langs Fekan og Billingstadsletta, før NK sa takk for følget og dro hjem. Meningen var at han skulle hente hunden sin for at vi alle tre skulle løpe sammen et stykke, men jeg hadde et tog jeg måtte rekke, så jeg fortsatte derfor alene mot Sandvika og Skattens hus. Uansett en herlig tur.

Ca 24,6 km

2:21

#løpetur #mosjon #trening #tur #turogtrening #landevei

 

Haraløkka – Fjellstad – Rustad – Østensjøvannet…

21 september 2015. Siden vi i dag skulle løpe mest mulig på grus, hadde jeg tenkt ut en “tur” i nærområdet . En variert tur i deler av den foreslåtte aktivitetssone.

Og fra Haraløkka, satte vi derfor kursen mot Sørli og Nøklevann, før vi fortsatte i “Blindeløypa” (løype nr. 162) og videre til Rustadsaga og Løkka.


Løkka – hestehagen  (gml: foto)

Her i fra, fulgte vi grusvei forbi Katisa til veikryss ved Trekanten og underveis, hilste vi på Dennis som kom motsatt vei. Fra Trekanten fortsatte vi ett stykke innover mot Ødegården, men tok så til høyre ved Katismyra mot Fjellstad. Været var ok men, litt kjølig, og det var greit med jakke.

Vel nede fra Fjellstad og forbi Hullet, tar vi til høyre ved Skraperudtjern, før vi fortsetter på gangvei nedover mot Rustad og Bogerudmyra. Deretter tar vi en runde rundt Østensjøvannet og Bogerudmyra som i et åttetall. På vestsiden av vannet før “blodbakken” opp langs Manglerudskogen til Manglerudhallen, er det blitt lagt et nytt dekke som var veldig behagelig å løpe på.

Langs Østensjøvannet på vestsiden er det nytt dekke 

Etter fullført “åttetall”, er vi tilbake på samme gangvei ved Rustad som vi kom. Vi følger deretter Generalen til Rustdsaga, går opp “skolebakken” og fortsetter så langs Bølerlia tilbake til Haraløkka. Her takker jeg Einar for fin tur, før jeg avslutter med stigningsløp den siste biten hjem.

Ca 15,5 km

1:37

#trening #løpetur #mosjon #turogtrening

Østmarka; Losby Besøksgård – Mønevann…

Tur til Mønevann fra Losby Besøksgård med retur via Østmork og golfbanene.

Losbyvassdraget

 

Og her forteller nok bilder mer enn ord….


Veien mellom Losby og Mønevann


Mønevann


Mønevann

Losbyvassdraget; er et vassdrag som renner nordover fra Østmarka ved Oslo, forbi Losby gods til Fjellhammarelva i Lørenskog. Vassdraget har to hovedgrener – en gren som har sitt utspring i små tjern rundt Søndre Krokvann (midt i Østmarka naturreservat), renner via Midtre Krokvann, Tappenbergvann og Nordre Krokvann til Røyrivann. Her kommer så en sidegren fra Halssjøen, Drettvann og Skålsjøen.


Ved elva nedenfor Mønevannet nærmere Losby, står et gammelt vannhjul. Det er dette vannhjulet som er motiv i kommunevåpenet for Lørenskog.


Losby elva

Videre renner elva rett nordover forbi Losby gods med golfbanen, og får tilsig fra flere mindre bekker, før den renner sammen med Fjellhammarelva like øst for Langtjernet i Lørenskog.

Hele Losbyvassdraget sør for Mønevann var drikkevannskilde fra 1949 til ut i 1980-åra. Og for at det skulle bli nok trykk i vannledningene, ble vannet pumpet 80 høydemetere fra Røyrivann til Drettvann. Vassdraget er nå tatt ut av drikkevannssystemet, men Drettvann og Halssjøen er ennå reservedrikkevann.

Vassdrag som renner nordover er mindre vanlig på østlandet, og etter gammel overtro skulle vann som renner nodrover ha en foryngende og medesinsk effekt.


Losby besøksgård og golfbaner, sett fra Østmork


Losby golfbaner


Losby besøksgård

Fra besøksgården i Losby, går det flere merkede “turløyper” både på sti og vei i alle retninger. En flott tur – er å starte på Sørlihavna i Lørenskog og følge “Losbylinja” til Losby Besøksgård og andre steder. Både på Sørlihavna og Losby, er det gratis parkering.

Takk for følget og God tur videre i Losbyvassdraget. 

Se mer om Losby Besøksgård HER:

og Losbyvassdraget HER:

#østmarka #oslomarka #friluftsliv #mosjon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Østmarka; Haraløkka – Demningen – Knuttjern….

14 september 2015. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. I og med at det er vått i skogen osv., valgte vi denne gang å følge grusvei (lysløype) til Knuttjern. Et tjern som ligger langs Haugenveien øst for Nord-Elvåga.

Fra Haraløkka følger vi grusvei til Ulsrud og videre forbi Sarabråten til Sleppa. Det var flott å se at veien var fikset og at dimensjonen på rør er større enn før, men vi undres på hvorfor det ikke er blitt “grøftet” fra toppen av Sleppa og nedover. Dersom dette ikke blir gjort skikkelig, risikerer man nye problemer ved neste regnskyll.


Demningen deler Nord-Elvåga i to, fri-Elvåga og Nord-Elvåga
 

Vi passerte Mariholtet og deretter demningen, før vi fulgte blåsti over veien (Vallerud-Mariholtet) og videre rett opp en bratt skrent til vei (Vallerud-Mariholtet) på oversiden. Ved å bruke blåsti fra demningen, slipper man å følge veien frem og tilbake. I veikryss tar vi til høyre – inn Haugenveien som vi følger frem til Knuttjern. Haugenveien bar tydelig preg av mye vann. Og enkelte steder, var all grus (topplag) blitt skyllet bort.


Haugenveien, topplaget som var grus er skyllet bort


Knuttjern. Navnet er trolig etter at en kar ved navn Knut skal ha druknet her


Her ved tjernet står det også en hytte som er i privat eie. Vi kikker litt rundt og tar noen bilder før vi forlater Knuttjern.

Fra Knuttjern, tar vi blåsti til grusvei (Vallerud-Mariholtet) hvor vi svinger til venstre. Vi passerer deretter ett av markas fire Igletjern, før vi er tilbake i veikryss ved Haugenveien. Her i fra, tar vi samme vei tilbake til Mariholtet og Haraløkka som vi kom. Det kan nevnes at vi passerte enda ett av markas Igletjern som ligger vest for Mariholtet. Stipartiet mellom Knuttjern og veien var bra og forholdene ellers i marka, var slett ikke så ille som vi hadde trodd.

Ca 18 km

1:57

#østmarka #friluftsliv #treningerbestute #oslomarka #mosjon

Milorghula ved Smalvann


Her hadde <<milorgområdet 13130>> ett av sine våpenlager. Oppunder taket i hulen lå en smal hylle, stor nok til en del utsyr. Hula er mer enn 3 m dyp og har flere innganger. Stedet var også mobiliseringsplass for gruppa. Og her ble det ppbevart maskinpistoler, ammunisjon, sprengstoff og hjemmelagede håndgranater, samt annet utstyr som kunne være godt å ha. Hula ligger langs den historiske vandreruten “Flyktningeruten” også kalt “Timian ruten”. Det var Terje Diesen områdeleder i milorggruppa, som kom over stedet en gang i 1941. Men, det var ikke før i 1943 at arbeidet kom ordentlig i gang og de fikk behov for å oppbevare utstyr her. Hula ble aldri funnet av tyskerne og ble benyttet helt til krigens slutt.

Fakta: Søndre Aker Historielags Årbok for 1986

og Østmarka fra A til Å

 

 

 

 

Landevei; Nordstrand kirke – Ljabruveien – Mortensrud…..

9 september 2015. Fra Haraløkka langs Bølerlia til Nøklevann skole, ned Skolebakken og videre langs “Generalen” forbi Skullerud til Skulleruddumpa. Her i fra, følger jeg Nordstrandveien – en lang fin stigning ? til Sæter og Nordstrand kirke.


Nordstrand kirke ligger vakkert til ved Ekebergveien, rett ved Sæterkrysset, senteret i Nordstrand. Kirken ble bygget i 1866 som Østre Aker kapell; først i 1906 fikk den navnet Nordstrand kirke. Denne første kirken var i nygotisk stil; arkitekt var Jacob Nordan. I 1886 ble koret utvidet litt og det ble bygget to sakristier. Kirken ble fort for liten, så i 1935 ble inngangspartiet forlenget og kirken fikk et helt nytt tårn. Arkitekt var Georg Greve ved Kommunearkitekten i Aker.

Etter ett bilde eller to av kirken krysser jeg Ekebergveien og fortsetter ned Nordstrandveien til veikryss. Svinger så til venstre, inn Solveien. Det er fint her i Solveien og jeg nyter den flotte utsikten mot Bundefjorden og Ulvøya, før jeg kommer frem til Ljan st.


utsikt mot Ulvøya sett fra Solveien

Her tar jeg Ljabruveien til Hauketo, krysser Nedre Prinsdalsvei og fortsetter så på gangvei ett stykke, før jeg i neste veikryss tar til venstre inn Mortensrudveien. Til tross for at denne er både seig og lang, så løper jeg hele bakken og vel over toppen, går det greit videre over Dalsåsen til Dal. Her tar jeg Vinterveien til Sagdammen i Skulleruddumpa, før jeg klyver opp skrenten forbi Sagstua og følger så samme vei tilbake til Haraløkka som jeg kom.

Ca 15,6 km

1:29

#mosjon #trening #løpetur #treningerbestute #turogtrening #running

Østmarka; Nøklevann rundt – Mariholtet

7 september 2015. Fortsatt noe stiv og støl etter Nordmarkstravern, men ikke verre enn at det skulle bli fint med en tur rundt Nøklevann sammen med Einar. Vi hadde jo sett bilder og hørt om skadene på veien ved Sleppa og andre steder etter kraftige regnskyll med mye vann.

Fra Haraløkka fulgte vi grusvei til Rustadsaga, Løkka og Hullet, før vi her i fra, fortsatte i lysløypa langs Nøklevann til Sleppa. Underveis så vi tydelige spor etter vann, men inte problem. Det var først da vi kom til Sleppa at vi fikk “hakaslepp”, for her hadde vannet dratt med seg deler av veien ned mot Nøklevann og etterlatt en dyp kløft på vel 1-2 m.


Store skader på veien ved Sleppa


Her har det virkelig vært voldsomme krefter i gang. Vi nærmest klatret over kløfta og litt lenger opp i bakken, ser vi at Oslo kommune var i gang med å utbdere skadene.


Oslo kommune med utbedring av vei 

Vi følger lysløypa videre til Mariholtet og Demningen. Det var mye vann i Nord-Elvåga og det var flott å se at vann sprutet ut av demningen.


Demningen som deler Nord-Elvåga ved Mariholtet 

Vi tar samme vei tilbake til Sleppa, men holder til høyre mot Sarabråten. Vi var litt spente på hvordan det så ut ved fossen, men her var det ikke så ille selv om veien hadde fått sine skader.

Vi passerte Sarabråten, Korketrekkeren og Ulsrud, før vi fulgte sti- eller ny grusvei til Grusbanen og Haraløkka. Den siste biten hjem avslutter jeg med stigningsløp.

Ca 13,6 km 

1:30

#østmarka #oslomarka #løpetur #mosjon #friluftsliv

Nordmarkstravern – 2015

Nordmarkstravern 2015 – 30 km.

Her på Sognsvann var logistikken upåklagelig og med startposen under armen, satte jeg meg på bussen og straks etter var jeg på vei til Stryken for å løpe Travern for fjerde gang.


På første buss fra Sognsvann til Stryken

Stemningen på bussen bar preg av å være spent, men god. Sjåføren kjente jeg igjen fra den gang da jeg spilte fotball for Bøler IF Old Boys. Må være minst 20-25 år siden.

Vel fremme på Stryken ruslet vi av sted over Hakadalselva som har sitt utspring fra Harestuvannet, før vi ankom stedet for bagasjeinnlevering m.m.


Her var alt på stell

Jeg hilste på to kjente karer fra Bøler og mens vi diskuterer dagens løp, begynte det å regne. Ikke så mye, men regn er regn. Vi var vel enige om at det ville bli tøffe forhold i dag og at det gjaldt å være forsiktig. Jeg tok et bilde før jeg ønsket god tur og lykke til.


Inge Hasund – Bøler IF Friidrett og Steffen S.Paulsen – Oslo Sportslager, skulle begge være med å prege «heltraveren» da de ble henholdsvis nr 5 og nr 2 totalt. Steffen ble også klassevinner mens Inge ble nr 2 i sin klasse. Gratulerer – well done!

Nytt av året var DobbelTravern (60 km) 2 x Heltravern. I og med at jeg var tidlig ute og at det var lenge til start, nyttet jeg anledningen til å se DobbelTraverne der de kom til Stryken for vending. Jeg snakket med to hyggelige karer som sørget for mat og drikke.


Disse to sørget for mat og drikke til DobbelTraverne

Jeg spurte om det hadde vært noen til vending og de bekreftet at det allerede hadde vært fire stk. innom. Og mens jeg stod der og snakket med karene, så kom det flere Ultraløpere for vending.


3022 – Henning Olsrud.


Henning Olsrud, Jard Bringedal (3034) og Torkeld Hafting (3026), fyller på med mat og drikke før retur til Kringsjå.

3021 – Marit Karlsen. Var første dame til passering og første dame i mål. Gratulerer!


Neste dame til passering var Eleni Xiros – nr 2 i mål. Tok seg tid til å vinke før hun satte kursen tilbake til kringsjå. Gratulerer med flott løp.

Ettersom det kom flere til vending og at de fleste synes å ha det greit, var jeg mektig imponert da de satte av sted for retur samme vei. Jeg snakket med en kar og han kunne fortelle at turen foreløpig hadde gått som planlagt. Forholdene var ok, men sleipe røtter og bruer, så det gjaldt å være forsiktig. God tur tilbake sa jeg, og ruslet ned mot bagasjeinnlevering.

Jeg leverte inn sekken og var klar for start, men først skulle pulje 1 starte.


Fra starten av pulje 1 – Inge Hasund i front


Fortsatt pulje 1 – en stor pulje for løpere med en forventet sluttid på 2:00 – 2:45 God tur og lykke til!

Tiden gikk imidlertid fort og det nærmet seg start for pulje 2. Jeg stilte meg opp midt i feltet og var klar for start. 


Straks klart for pulje 2

Mine ambisjoner var ny pers (3:07), men ettersom det nå regnet mer og mer, tenkte jeg på det siste løpet i Follotrimmen for noen dager siden. Der var det ikke bare vått, men veldig vått , og mens jeg tenkte på dette, gikk startskuddet. Se gjerne mer om Follotrimmen her på Sportsmanden.

Først gikk det sakte, men så økte farten gradvis og straks etter å ha krysset Hadelandsveien, svingte løypa inn på skogsvei. Denne følger vi delvis langs Hadelandsveien og Hakadalselva, før løypa etter ca 5,5 km fortsetter på grusvei opp mot Bakken i en lang og sugende bakke. Underveis passerer jeg en DobbelTraver og da jeg spurte om hvordan det gikk, svarte ham ikke, men han viste en tommel opp og smilte. God tur videre sag jeg og straks etter var jeg oppe ved drikkestasjonen på Bakken.


Drikkestasjon – Bakken (7,5 km)

Fra Bakken fortsetter nå løypa på sti og det er liksom nå løpet begynner. Jeg liker løypa i “Travern” godt og vanligvis trives jeg bra med å løpe på sti, men med dagens forhold og 10 kg for mye, var forholdene lagt i fra optimale. Og allerede fra Bakken og videre, var det så mye gjørme, at det stedvis var vanskelig å løpe. Enkelte steder rakk gjørma til knes, men allikevel synes jeg det er gøy og gjørme til tross, så gikk det greit. At vi innimellom stipartiene løper på grus, var bare herlig.

På Gørja tar jeg en god pause og drikker flere begre, før jeg fortsetter videre. Her i fra, går løypa nå på blåsti. Først bratt opp til Gørjahøgda (490 moh) og deretter like bratt ned “gjørmesklia” til grusvei.


på vei opp mot Gørjahøgda

Vi følger grusvei ett stykke og det hjelper å vite at man er over halvveis. Og etter å ha passert Gåslungen, kommer det lengste stipartiet over Kamphaugåsen (390 moh), som starter med en flat km til man krysser tømmerveien der halvtraverne kommer innpå. Deretter en skikkelig motbakke, så noen fine partier på sva til høyeste parti, før det går jamt nedover forbi husmannsplassen Kamphaug til grusvei ved Skjersjøen. Nå er det verste unnagjort tenkte jeg og glad for å ha kommet ned uten uhell, økte jeg farten frem til nest siste drikkestasjon på Skjersjødammen.


Drikke på Skjæsjødammen (foto: ukjent)

Fra Skjæsjødammen er løypa grei, men det er fortsatt sleipt og det gjaldt å være forsiktig. Bena kjentes bra og det gikk greit videre mot Nordseter.


Tommelen opp ved passering av Nordseter

På Nordseter som er siste mat – og drikkestasjon, er jeg glad for at det nå ikke er flere stipartier. Løypa som nå følger Ankerveien til Sognsvann, kjenner jeg godt og i motsetning til tidligere løp, fikk jeg til en bra avslutning. Vel i mål, var jeg godt fornøyd med gjennomført. Og særlig fornøyd var jeg med at bena hadde vært bra hele veien. Ingen krampetendenser.

Selv om det ikke ble ny pers, så er jeg allikevel fornøyd med gjennomført løp. Og gjørme til tross, så stiller jeg nok til neste år igjen og kanskje prøver jeg DobbelTraveren……en gang.

Takk til Koll IL og alle frivillige for en flott dag i Nordmarka:)

For resultater m.m., Nordmarkstraveren

ca 30 km

3:24:41

#nordmarkstravern #nordmarka #mosjon #trening #friluftsliv

 

 

Follotrimmen 8.løp i Hvitsten

2 september 2015. Så var tiden kommet for det siste løpet i Follotrimmen for i år. Og som vanlig, går det siste løpet i vakre Hvitsten. Dessverre var ikke værgudene i godt humør denne gangen, men i følge Yr.no skulle det være opphold fra kl 18.00 til 19.00. Da var det bare å håpe at de skulle få rett. 

Fra parkeringsplassen ruslet jeg langs Hvitstenveien og allerede her, ante jeg uråd da vannet strømmet nedover både i og utenfor veien. Det var ikke bare litt vann, men mye vann. Jeg skjønte at dette kom til å bli en våt fornøyelse, men da jeg kom ned og hilste på Jan Billy og andre, så jeg at stemningen var god. 

Jeg skravlet litt med Christoffer og hans familie, før jeg tok meg en runde for oppvarming. Enn så lenge var været ok. Jeg fulgte løypa ett stykke, før jeg snudde og tok samme vei tilbake. Her traff jeg Lasse som sa han hadde vært rundt hele løypa. Og da jeg spurte om forholdene, svarte ham  <<det var værre enn jeg trodde>>. 

Med kun få minutter igjen til start, stilte vi oss opp i feltet og var så klare for start. Hva skjer? for stikk i strid med hva Yr.no hadde varslet, så begynte det å regne og typisk nok, så ga det seg ikke før sistemann var kommet i mål. 


klart for start i årets siste FT-løp

Klar-ferdig-gå sa Arvid og så var løpet i gang. Jeg hadde plassert meg litt bak i feltet med tanke på en rolig start inn mot den første bakken. Og vel oppe strakte feltet seg ut og farte økte. Etter ca 1 km tar løypa inn på sti rett inn i en bratt skråning. Vi gikk og løp om hverandre, men det var helt greit, for her var det både glatt og sleipt. En kort periode forsøkte man å unngå vann dammene, men etterhvert ga man blaffen og vasset ut i både vann og gjørme så søla skvatt. 

Det var ikke så lett å få flyt i løpet, men på veien ved Ramme gård, økte jeg farten for en “bra” avslutning. Jeg mente å huske fra i fjord, at det ikke var langt igjen, men da alle de foran meg fortsatte rett frem, tenkte jeg at løypa kunne være lagt om og jeg fulgte etter. Når sant skal sies, så var det heller ingen synlige merker på dette tidspunktet. Trolig var disse visket bort av regn og andre løpere. Vi fulgte Thomas Olsens vei videre før vi tok inn på sti. Jeg lurte på når neste skilt med 4 km skulle dukke opp, men da vi krysset Hvitstenveien for så å fortsette samme vei som vi hadde kommet, skjønte jeg at vi ett sted hadde bommet på løypa. Ja ja, tenkte jeg – dette er uansett fin trening og kanskje en forsmak på hvordan Nordmarkstraveren kom til å bli.

I og med at vi passerte mål motsatt vei, måtte vi snu og passere rett vei. Dette for at vi allikevel skulle få registrert en tid i mål. 


Etter løpet ble det noen diskusjoner men, løpt er løpt – og moro var det likevel.

I år har jeg har deltatt i samtlige løp og hver gang har det vært like gøy å være med:)  

Takk for meg:)

Resultater m.m., se Sportsmanden

#follotrimmen #mosjon #hvitsten #løpetur                                

6,9 km

40:50

Flere bilder følger:


 


 


 


 


 


 


 


En løpsglad familie er alle med i Follotrimmen