Nøklevann rundt med kamera.

I strålende vær og med gryende høstfarger, skulle Lena og jeg ta turen rundt Nøklevann. Og siden klokka allerede viste “tidlig” ettermiddag, var vi ikke alene om å gå tur i marka denne dagen.

Fra Haraløkka fulgte vi grusvei til Ulsrud før vi fortsatte innover til Nøklevann, Sarabråten, Bremsrud og andre kjente steder.


Østmarka – Ulsrudvann

Det ble tatt mange bilder underveis og disse forteller nok mer enn ord….


Nøklevann sett fra nord.


Mye folk på Sarabråten


Mer om Sarabråten HER:

Og siden jeg hadde lovet Lena en tur opp til vannreservoaret som Heftye lot bygge for vintervann til Sarabråten, så ruslet vi likeså opp dit.

Vel nede i lysløypa igjen, passerer vi den Hvite foss, før vi tar til høyre ved Sleppa.


Hvite Foss. 

Det er nokså mye folk, men det er bare fint å se at mange er ute på en så fin dag. Vi rusler videre gjennom Paulsendalen, passerer benken og straks, er vi på Bremsrud.


Nøklevann sett fra Bremsrud


Nøklevann – Bremsrud

Fra Bremsrud gikk vi rake veien til Rustadsaga.


mye folk og lang kø på Rustadsaga

Vi hadde tenkt å ta en bolle, men det var vi ikke alene om, og Rustadsaga får heller ha oss unnskyldt denne gangen da vi i stedet gikk opp til demningen. Vi lover å komme innom neste gang.


Demningen i Nøklevann ved Rustadsaga

Demningen skal pusses opp og nedtapping av vann har startet. Vannet skal ned ca 5 m og det blir spennende å følge med ettersom det blir mindre vann. 


foreløpig er vannet tappet ned ca 50-60 cm.

Selv om det nå går mot høst, var det fortsatt stor aktivitet i Nøklevann Ro- pg Padleklubb.

Mer om Nøklevann Ro- og Padleklubb HER:

Vi går deretter opp Rustadsagabakken og over Skredderløkka, før vi er tilbake på Haraløkka. Og vel hjemme, vanket det  nystekte blåbærmuffins.

En herlig dag i Østmarka.

Takk for følget:)

#østmarka #friluftsliv #mosjon #nøklevann #oslomarka

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top