Follotrimmen 1.løp – Ski Idrettsplass

25 april 2017. Follotrimmen 1.løp – Ski Idrettspark

Jeg var forholdsvis tidlig ute med å hente startnummer til årets karusell Follotrimmen – 2017. Jeg gledet meg til å ta fatt på ny sesong og ikke minst gledet jeg meg også til å treffe kjente. For det er nettopp det sosiale aspekter som er viktigst for meg, men selvsagt, ønsker jeg å prestere best mulig. Og kanskje klarer jeg å være på øvre halvdel i min klasse.


Ski Idrettsplass – Follotrimmen 2017


Oppvarming er viktig

Mens jeg gjør meg klar for oppvarming treffer jeg Svein. Vi prater litt om Follotrimmen, forventninger osv., før vi tar en runde. Det blåser friskt fra nord og vinden er kald, men den er avtagende og er ikke noe problem.

Tiden gikk fort og det nærmet seg start, men før det fikk jeg tatt noen bilder av flere kjente.


Både Arvid og vi andre er klar for start av Follotrimmen – 2017

Ett minutt til start sa Arvid og jeg fant min plass i feltet. Klar ferdig gå – og så var Follotrimmen i gang. Først løper vi en runde inne på stadion og deretter bærer det ut porten. Langs Idrettsveien strekker feltet seg raskt ut og jeg finner min plass i de bakre rekker. Jeg henger bra med og er fornøyd med tingenes tilstand selv om det går litt tyngre enn forventet.

SAMSUNG CSC
På vei mot Drømtorpjordet. Foto: Frode Monsen/Sportsmanden.no

Fra Kjeppestadveien svinger løypa inn på grusvei og her dukket Frode opp. Jeg vinket i det jeg passerte og økte farten innover mot Drømtorpjordet. Synes det gikk greit oppover mot Idrettsveien og langs denne forbi stadion til Ski VGS. Her tar løypa av inn i skogen og på fint underlag gikk det å øke farten. Straks etter kommer vi ut på gangvei og med snaue 300 m til mål, er det bare å spurte det man orker.

Godt fornøyd med gjennomført løp, rusler jeg rundt, tar noen bilder og oppsummerer løpet med Svein. Stemningen er god og det er fint å være i gang. Og jammen er jeg på øvre halvdel. Jeg takket for meg og sammen med Ronny ruslet jeg til parkeringsplassen.


God stemning etter løpet

Ca 5 km

26:03

For resultater m.m., se Sportsmanden HER:

#follotrimmen2017 #runforfun #mosjon #trening #turogtrening

Flere bilder følger:


Well done!


Monika og Dag før start – Team Sportsmanden


Steinar og Lasse før start – Team Sportsmanden

Flere bilder fra målpassering følger;

 

Haraløkka – Grønmo runden….

24 april 2017. I tett snøvær skulle jeg møte Einar på Haraløkka for felles tur. At det snør tung våt snø skulle det også gjøre i all den tid vi var ute, men så lenge man ikke fryser, er alt ok.

Og siden det lå våt snø i marka droppet vi stiløping denne gangen. Fra Haraløkka fulgte vi Bølerlia til Nøklevann skole før vi fra Rustadsaga fulgte Generalen forbi Skullerud og opp til Vannverket. Her tar vi grusvei (løype nr 168) videre til Grønmo. Det lå endel snø og slaps på veien, men heldigvis hadde det kjørt en bil der slik at vi kunne følge hvert vårt hjulspor uten å bli våte på bena.

Da vi kom frem til p-plassen på Grønmo blir vi overrasket av hvordan det ser ut. Her flyter det med plast og papirsøppel samt at det er mange ølbokser som ligger strødd utover plassen. Ser ut som at det har vært en stor fest. Russen? – jeg bare spør. Uansett var det lite vi kunne gjøre med det, men det er trist at slikt forekommer“.

Fra Grønmo p-plass tar vi Sørliveien til Klemetsrud og underveis passerer vi Nordli gård og Store Li gård.


Nordli gård ved Sørliveien (oslobilder.no)


Store Li gård ved Sørliveien (oslobilder.no)

Deretter tar vi gangvei til Brenna/Dal før vi fortsetter langs Vinterveien forbi Bakkeløkka gård til Sagdammen i Skulleruddumpa. Og for variasjonens skyld tar vi grusvei ( løype nr 180) langs Ljanselva til Skullerud Idrettspark, Hullet, Løkka og Rustadsaga. Vi går opp Nøklevannsbakken før vi løper over Skredderløkka til Haraløkka. Og det var nettopp over Skredderløkka vi skulle bli våte på bena, for her var det mye våt snø og slaps.

Ca 12,5 km

1:30

#østmarka #oslomarka #trening #løpetur #mosjon

Sandvika – Torstad gård – Grønsund…

20 april 2017. Trim i arb.tiden. Siden PåskeHareMaraton har jeg tatt det rolig, men nå en drøy uke etter, kriblet det i bena etter å ta løpetur.

Fra SBC-bygget følger jeg en gangvei rundt Storsenteret til Thon Hotel før jeg fortsetter langs Sandviksveien og Billingstadsletta. Jeg svinger deretter til høyre inn Billingstadveien. Her er det nokså bratt men det går greit og straks etter Billingstad St., tar jeg til venstre. Her følger jeg Åstadveien et stykke før jeg tar “Kjærlighetsstien” videre. Og mens jeg løper, nyter jeg de flotte omgivelsene. Både blåveis og hvitveis står tett i tett.  

Vel nede i Skurstadgata følger jeg denne videre over Neselva et stykke før jeg svinger til venstre inn Torstadveien. Her går det jamt oppover, men jeg løper hele bakken og straks passerer jeg Torstad gård.


Se mer om Torstad gård.

Fra gården følger jeg Torstadveien og Torstadåsen forbi Nesbru VGS til Billingstadsletta. Her svinger jeg til høyre og straks passerer jeg under E18. Jeg krysser deretter Fekjan før jeg fortsetter langs Nesbruveien. Det stiger jamt, men det går greit og vel oppe tar jeg til høyre inn Grønsundveien. Tanken var at jeg skulle ta kyststien fra enden av veien, men den gang ei, for usikker som jeg var tok jeg neste vei til venstre inn Grønsundåsen. Det er nokså bratt, men jeg løper hele veien og straks er jeg ved Nesøybrua.

Her tar jeg kyststien videre rundt Telecomputing og langs Grønsund til rundkjøring hvor jeg svinger til høyre inn Sandviksveien. Det stiger slakt et stykke, en stigning jeg liker godt, og jeg løper denne som et drag.


Kyststien ved Grønsund

Fra Bjørnsvika følger jeg kyststien rundt Kjørbo gård og langs Sandvikselva til Sandvika og SBC-bygget. En fin tur i varierte omgivelser.


Kyststien Bjørnsvika – Sandvika

Ca 12,3 km

1:17

#løpetur #trening #mosjon #trimiarbtiden #budstikka 

Østmarka; Nøklevann rundt medsols…

17 april 2017. Vi startet på Haraløkka hvor vi tok ny grusvei/sti opp til Ulsrudvann og deretter grusvei videre til Nøklevann. Og til tross for at vi var forholdsvis tidlig ute, var det mye folk på vei innover i marka. Lea og Maya gikk som vanlig først mens vi andre diltet etter.


Lena, Nina, Preben og hundene Lea og Maya

Vi passerte den ny-gamle brua i Korketrekkeren – brua som lar Sarabråtveien gå i en slynge over seg selv er en attraksjon for dagens turfolk som det var for Heftyes gjester. Videre følger vi grusvei nordover langs vannet før vi vender sørover på den andre siden. Straks etter kommer vi til Sarabråten.


Sarabråten – 1884 (foto: oslobilder.no)

På Sarabråten nord i vannet tok konsul Thomas Heftye i mot sine celebre gjester. Hit kom blant andre Henrik Ibsen, Ole Bull og kong Oscar II. Heftye som var med på å stifte Den norske Turistforening i 1868, åpnet også opp for servering for “almuen” og gjorde dermed Sarabråten i Aker til byens første utfartssted. I 1897 kjøpte Aker kommune området rundt Nøklevann for at vannet skulle inngå i drikkevannsforsyningen. Dette medførte at husene på Sarabråten samt plassene Bremserud og Kattisa sør i vannet etterhvert ble fraflyttet og revet og det ble innført drikkevannsrestriksjoner.

Fakta:Skiforeningens markadatabase


Vannreservoar i Hauktjernbekken – Østmarka

Fra Sarabråten følger vi grusvei videre rundt vannet, men først, en avstikker opp til vannreservoaret som Heftye junior fikk laget i Hauktjernbekken. Reservoaret skulle sikre vintervann til Sarabråten i frostfrie rør. Bassenget er stadig intakt.

Deretter nyter vi fint vær og fin tur, se bilder….

Takk for fin tur sa Lea og Maya.

#østmarka #oslomarka #friluftsliv #samojed #nøklevann #mosjon
 

PåskeHareMarathon 2017

PåskeHareMaraton er et sosialt løp fra Löplabbet i Ski til Löplabbet i Sandvika uten startnummer. Her er det selve turen med andre løpsglade mosjonister som er det viktigste. Og av de 137 påmeldte løpere var det 107 løpere som fullførte hele turen fra Ski til Sandvika – ny deltakerrekord.


Raskeste Påskehare 2017 ble Øyvind Wang som også satte ny løyperekord med 2:55:33. Iponerende!! (gml: foto 2015)

Det var ikke bare enkelt å komme seg til Ski denne dagen for da jeg kom til Oslo S. var alle tog innstilt. Jeg fortet meg til Bussterminalen på Grønnland og fikk tak i en buss som skulle den veien, riktignok ikke til Ski, men til Nygårdskrysset. Her måtte jeg bytte buss. Heldigvis hadde jeg fortsatt god tid for bussen kjørte litt rundt omkring før den til slutt stanset ved Ski Storsenter.

Med ca 30 min til start var jeg på plass ved Löplabbet i Ski. Her traff jeg flere kjente, der i blant, Bjørn Einar. Vi snakket litt om løypa osv., og håpet at det ville bli en bra tur, men det var ikke fritt for at vi begge var litt spente siden vi plages av en vond hel. Han i den venstre mens jeg sliter med den høyre. Uansett ønsket vi hverandre en god tur.

Geir Frykholm som er primus motor for løpet sa noen bevingende ord og deretter var vi på vei til hovedinngangen. Underveis hilser jeg på Oline. En voksen dame som løp sitt 100 maraton i Athen for noen år tilbake. Det var forresten henne jeg snakket med da jeg skulle løpe min første maraton i 2011 i Fredrikstad. Jeg var både gråblek og spent da Oline sa – dette går fint. Og fint gikk det da jeg fullførte på 4:23:15. Enda en gang ønsket vi hverandre god tur og lykke til.


Påskeharemaraton – 2017, Geir Frykholm setter løpet i gang

Geir hadde tatt oppstilling utenfor hovedinngangen og presis kl 10.15 ønsket han alle en riktig God tur. Og så var løpet i gang. Vi kom oss greit av sted og tempo var behagelig. Været var strålende, passe varmt, men kald vind i mot utsatte steder. Feltet strakte seg ut og langs Langhusveien la jeg meg etter 3 karer som holdt passe fart. Målet mitt var først og fremst å fullføre, men klarte jeg sub 5, ville jeg være godt fornøyd.


Påskeharemaraton – 2017, tipp topp tommel opp (foto: Marit Ryland)
 


Påskeharemaraton – 2017

Ved drikkestasjon etter ca 9-10 km, dukker plutselig Marius opp. Vi veksler noen ord, tar et bilde eller to, og så bærer det videre. God tur videre ropte Marius i det jeg satte av sted. Foreløpig går alt greit og jeg nyter turen videre. Like der foran har jeg fortsatt de samme 3 karene som jeg nærmer meg sakte men sikkert. Vi passerer Myrvoll og Kolbotn og langs Nedre Prinsdalsvei får jeg følge med en kar fra Skedsmo. Han kunne fortelle at vi passerte 15 km og at vi holdt 6:00 tempo. Deretter skravlet vi litt om trening, løp osv., før vi kom til neste mat- og drikkestasjon ved Hauketo.

Jeg forsyner meg med bolle og cola og tar meg god tid. Her i fra kjenner jeg løypa godt og jeg hadde stålsatt meg på å løpe opp Ekebergveien til Sæter, men til min store overraskelse, krysset vi Ljabruveien og rett inn i Ljabrubakken. Jeg fikk noen assosiasjoner til en bakke som Frode kaller «hestedreperen» i Siggerud og Follotrimmen. Ljabrubakken er minst like bratt og det var helt uaktuelt å løpe. Kanskje like greit tenkte jeg som slapp å løpe opp Ekebergveien.


Påskeharemaraton – 2017, Ljabrubakken

Vel oppe fortsetter vi langs Ekebergveien forbi Nordstrand kirke og over Sæter krysset. Deretter passeres 21 km omtrent ved Oliverdammen på Kastellet/Holtet. Nå er det verste unnagjort tenkte jeg vel vitende om at det fortsatt er langt igjen.


Påskeharemaraton – 2017, Utsikten i Kongsveien

Ved Utsikten er det ny mat- og drikkestasjon. Jeg klemmer i meg en gel som jeg skyller ned med cola. Tar noen bilder og så bærer det nedover Kongsveien til gamlebyen. Det går greit et stykke, men så begynner det å «svi» i hælen. Det gjør litt vondt og jeg løper på tærne.

Vel nede i Gamlebyen går det bedre og jeg henger meg på to damer som passerte. Disse holder jeg følge med langs Oslogata, Bispegata og Operagata, men fra Operaen og videre mot Vippetangen, måtte jeg dempe tempo. Vondter i helen og knærne kommer og går, men jeg holder det i gang rundt festningen til Rådhusplassen. Det er mye folk og noen heier.


Påskeharemaraton – 2017, Akershusstranda – Festningen – Rådhusplassen

På vei opp Dokkveien begynner jeg å gå for første gang, men da jeg ser at den ene av de 3 jeg delvis har hatt kontakt med slipper, begynner jeg å løpe. Jeg holder det i gang til neste drikkestasjon som er ved Kiel ferga. Her tar jeg meg god tid med både mat og drikke før jeg setter kursen innover langs Frognestranda. Det går tungt og jeg jobber med motivasjonen, men det går på et vis, og så passerer jeg Sjølyst og Maxbo på Vækerø.

Litt før Lysaker kommer det opp to stk. (mor og datter) og sammen med disse to, fortsetter jeg over Lysakerlokket, langs Professor Koths vei til Markalleen. Her må jeg imidlertid slippe disse to for jeg klarer ikke å henge med. Langs Markalleen til Høvik løper jeg to stolper, går en stolpe, løper to nye osv., til Høvik.


Påskeharemaraton – 2017, gamle rådhus i sandvika (gml: foto)
 

Langs Sandviksveien forbi Blommenholm båtforening og Laksebereget går det etter forholdene greit og da jeg omsider fikk øye på det gamle rådhuset, glemte jeg vondter og alt det der. For da jeg krysset Sandvikselva ble jeg heiet i mål med – heia Sportsmanden. Herlig tenkte jeg og vinket i det jeg rundet hjørnet og i mål.

Glad, lettet og fornøyd, fikk jeg registrert anvendt tid med 4:42:00. Og så fornøyd (eller sliten) var jeg, at jeg glemte å ta bilder. Takk til Löplabbet i Ski og Sandvika for en herlig dag. Og ikke minst takk til Geir Frykholm og alle de som stilte opp med mat og drikke underveis.

God påske!

42,2 km

4:42:00

#løpetur #påskeharemaraton #löplabbet #turogtrening #mosjon #budstikka 

Flere bilder følger:

 

Sandvika – Søndre Kolsåstopp – Gråmagan…

6.april 2017. Trim i arb.tiden. Siden det er en stund siden jeg var på Kolsåstoppen, var det nettopp dit jeg skulle i dag, men før jeg begynte på oppstigningen, tok jeg en tur langs Sandvikselva. 

Og fra SBC-bygget tok jeg en turvei langs Sandvikselva et stykke før jeg fulgte Franzefossveien videre forbi Franzefoss Kalkemølle til veikryss. Her forlater jeg Sandvikselva og fortsetter langs Bærumsveien til Rud VGS før jeg tar turvei opp til Brynsveien. Jeg krysser denne og går deretter opp Toppåsveien til bom.


Blå sti mot Søndre Kolsåstopp

Her i fra følger jeg blå sti opp til Søndre Kolsåstopp. Det går greit og ikke lenge etter, er jeg oppe. Her nyter jeg flott utsikt før jeg følger blå sti til Sætertjern. Underlaget er bra, litt sølete enkelte steder, men ellers greit.


Søndre Kolsåstopp – Bærum


Sætertjern ligger mellom Søndre- og Nordre Kolsåstopp og Gråmagan

Fra tjernet velger jeg å følge blå sti mot Gråmagan. Her var det stedvis is og snø, men inte problem, og straks etter er jeg på Gråmagan. Også her er utsikten bra og jeg tar flere bilder.


Utsikt fra Gråmagan mot Dælivann 

Jeg følger samme sti tilbake et stykke før jeg tar til høyre. Straks etter bærer det nedover og ikke bare er det bratt, men det er “stupbratt” og det gjelder å være forsiktig. Jeg kommer meg imidlertid greit ned uten uhell og fortsetter så videre på blå sti tilbake til bom i Toppåsveien. Men da jeg så en blå sti til venstre mot Gjerdrum, fulgte jeg heller denne. Det gikk greit et stykke, men da sti delte seg uten skilt, ble jeg i tvil om hvilke vei jeg skulle ta. Og returnere var uaktuelt så jeg valgte sti til venstre.

Etter hvert husket jeg at jeg en gang tidligere har vært her, men da kom jeg motsatt vei. Underlaget er bra og med blåveis langs stien, nyter jeg turen videre. Jeg kommer etter hvert ut på Dæliveien like nedenfor Fleskum Gård. Her i fra følger jeg Dælieveien over Valler og Brynsveien videre til BI-parken. Her krysser jeg Sandvikselva og straks etter er jeg tilbake ved SBC-bygget. En flott tur med mange høydemeter.

Ca 13 km

1:48

#mosjon #løpetur #Kolsås #turogtrening #runforfun #budstikka

Flere bilder fra samme tur;

 

Østmarka; Fri-Elvåga rundt – Slettfjell……

3 april 2017. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Vi fulgte grusvei til Ulsrudvann og Østmarksetra før vi satte kursen innover mot Nøklevann, Sarabråten og Mariholtet. Forholdene underveis var ok, litt sølete enkelte steder, men ellers bra. Isen som lå mellom Hestehullet og Mariholtet var nå helt borte.

 


Demningen ved Mariholtet deler Nord-Elvåga i to – Østmarka

 

Vi løper over demningen som deler Nord-Evåga i to (Nord-Elvåga og Fri-Elvåga) og straks vi er på den andre siden, tar vi blå sti til venstre. Denne følger vi nordover langs østsiden av Fri-Elvåga.

 


Overraskende fine forhold for stiløping

 

Og som vi pleier å gjøre, så skjekker vi om det er noe å bemerke jfr. sti, merking m.m., selv om dette ikke var Einars område. Forholdene var overraskende gode og det var bare å nyte turen videre.

 


Fri-Elvåga sett mot nord fra Toresplassen

 

Vi passerer Toresplassen innen vi kommer frem til skogsvei mellom Bjørnholt og Mariholteveien. Vi svinger til venstre mot Ellingsrudelva før vi fortsetter langs Mariholteveien til Mariholtet. Underveis hilser vi på en gjeng eldre karer (8-10 stk) som er ute og går tur.

 


Mye tømmer er tatt ut i området rundt Mariholtet som her ved Gamlestua.

 

Fra Mariholtet tar vi delvis samme vei tilbake som vi kom, men ved Hestehullet, tar vi rød løype et stykke før vi tar blå sti videre over Slettfjellet. Og når forholdene er så bra som nå, er Slettfjellet et av de fineste partiene i Østmarka.

 


Blå sti over Slettfjell – Østmarka

 

Vi passerer deretter Ødegården før vi fra Trekanten tar til venstre mot Løkka, Rustadsaga og Haraløkka. Vi var begge enige om at dette var en fin tur og at det var herlig å kunne løpe på sti igjen.

 

Ca 15,6

 

2:07

 

#østmarka #oslomarka #løpetur #mosjon #turogtrening

Sandvika – Høvik – Høvikstranda…..

31 mars 2017. Trim i arb.tiden. Fra SBC-bygget fulgte jeg Elias Smiths vei over Sandvikselva før jeg fortsatte langs Engervannet. Jeg hadde ikke planlagt hvor jeg skulle, men fra enden av vannet, fortsatte jeg inn Bekkeveien mot Øverlandselva. Her følger jeg en turvei langs elva et stykke før jeg tar fortsetter langs landevei.

Jeg trodde jeg fulgte Høvikveien og tenkte at det var ok, men etter hvert skjønte jeg at det ikke var Høvikveien. Ja ja tenkte jeg, mens jeg løp diverse veier rundt omkring. Uansett var det jo fint å være ute – bare så synd at det regnet. Det regnet mer og mer og det ble nokså kalt da jeg hadde hverken lue eller vanter, men jeg fryser ikke.

Etter å ha fulgt diverse veier, krysser jeg E18 ved Høvik, og i det jeg passerer kirken, tenker jeg på at det var her min mor ble døpt en gang i 1938/1939.


Høvik kirke er en korskirke fra 1898 i Bærum kommune, Akershus fylke. Bygget er i tegl og har 500 plasser. (gml: foto)

Jeg følger Sandviksveien et stykke før jeg svinger til venstre inn Glassverkveien, og langs denne til Høvik stadion. Her i fra tar jeg Kyststien fra Veritas langs Høvikstranda og Veritasparken, rundt Henie Onstad kunstsenter, forbi Solvik og Laksebereget før jeg tar Gamle Drammensvei til Sandvika sentrum.


Gamle rådhuset i Sandvika (gml: foto)

Her krysser jeg Sandvikselva ved det gamle rådhuset før jeg kommer til Løplabbet. Det er her målgang er for Påskeharemaraton som går fra Løplabbet i Ski til Løplabbet i Sandvika. Om jeg gleder meg, vet jeg ikke, men jeg håper at det blir en fin sosial tur sammen med andre løpsglade mosjonister.

Den siste biten tilbake til SBC-bygget i Sandvika avslutter jeg med stigningsløp. En kald, men fin tur litt rundt omkring Sandvika og Høvik.

Ca 12,7 km

1:20

#kyststien #mosjon #løpetur #runforfun #turogtrening 

Østmarka; Haraløkka – Kroktjern – Slettfjell…

28 mars 2017. Endelig var det tid for en vårtur i Østmarka – en slags”førstetur” på sti og grusvei. Fra Haraløkka fulgte jeg grusvei til Ulsrudvann og deretter til veikryss i nordenden av Nøklevann. Her svinger jeg til venstre forbi Lutvangen før jeg fortsetter innover Lutdalen. Jeg følger langs bekken et stykke før jeg tar blå sti videre.

Det var litt is i starten, men bedre ettersom jeg kom høyere opp i skråningen. Jeg hadde håpet at blåveisen hadde kommet frem, men det er nok litt for tidlig. Uansett liker jeg godt dette partiet og nyter turen videre over kollen frem til kroktjern.


Mot Lutvannsåsen og kroktjern – Østmarka
 


Kroktjern – Østmarka

Fra Kroktjern tar jeg rød løype og blå sti til disse skiller lag, men velger å fortsette på blå sti. Og straks kommer jeg ut på Haukåsveien ikke langt fra Branntårnet. Jeg svinger til høyre og følger veien videre nedover forbi Mariholtputten til veikryss ved Mariholtet.


Fortsatt snø og is på Haukåsveien

Jeg følger lysløypa videre mot Hestehullet. Stedvis var det svært glatt og jeg fikk gå i grøfta, men ellers ingen problemer.


Mye is mellom Mariholtet og Hestehullet

Ved Hestehullet tar jeg til venstre da jeg skulle ta blå sti langs Slettfjellåsen. En sti som er blant mine favoritter. Underlaget er bra hele veien og jeg nyter turen videre mot Ødegården.

Vel over Ødegårdsletta tar jeg til venstre mot Katismyra og Fjellstad. Jeg går opp bakken, dvs, jeg har gått de fleste bakkene, for etter flere dager med omgangssyke, er jeg slapp, men ellers ok. Jeg følger lysløypa videre et stykke før jeg svinger til høyre inn gammel lysløype. Denne følger jeg forbi Fjellstadputten før jeg tar blå sti til venstre. Det går greit videre og straks etter er jeg ved Løkka og Rustadsaga. Jeg går opp Nøklevannsbakken og løper så rolig over Skredderløkka innen jeg er tilbake på Haraløkka. En fin tur i marka der forholdene var bedre på sti enn vei.

Ca 11,7 km

1:32

#østmarka #oslomarka #trening #mosjon #friluftsliv