Haraløkka – Grønmo runden….

24 april 2017. I tett snøvær skulle jeg møte Einar på Haraløkka for felles tur. At det snør tung våt snø skulle det også gjøre i all den tid vi var ute, men så lenge man ikke fryser, er alt ok.

Og siden det lå våt snø i marka droppet vi stiløping denne gangen. Fra Haraløkka fulgte vi Bølerlia til Nøklevann skole før vi fra Rustadsaga fulgte Generalen forbi Skullerud og opp til Vannverket. Her tar vi grusvei (løype nr 168) videre til Grønmo. Det lå endel snø og slaps på veien, men heldigvis hadde det kjørt en bil der slik at vi kunne følge hvert vårt hjulspor uten å bli våte på bena.

Da vi kom frem til p-plassen på Grønmo blir vi overrasket av hvordan det ser ut. Her flyter det med plast og papirsøppel samt at det er mange ølbokser som ligger strødd utover plassen. Ser ut som at det har vært en stor fest. Russen? – jeg bare spør. Uansett var det lite vi kunne gjøre med det, men det er trist at slikt forekommer“.

Fra Grønmo p-plass tar vi Sørliveien til Klemetsrud og underveis passerer vi Nordli gård og Store Li gård.


Nordli gård ved Sørliveien (oslobilder.no)


Store Li gård ved Sørliveien (oslobilder.no)

Deretter tar vi gangvei til Brenna/Dal før vi fortsetter langs Vinterveien forbi Bakkeløkka gård til Sagdammen i Skulleruddumpa. Og for variasjonens skyld tar vi grusvei ( løype nr 180) langs Ljanselva til Skullerud Idrettspark, Hullet, Løkka og Rustadsaga. Vi går opp Nøklevannsbakken før vi løper over Skredderløkka til Haraløkka. Og det var nettopp over Skredderløkka vi skulle bli våte på bena, for her var det mye våt snø og slaps.

Ca 12,5 km

1:30

#østmarka #oslomarka #trening #løpetur #mosjon

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top