30 juli og 9 august 2012 Landevei

30 juli

Fra hytta langs Kulaveien til Holli og videre til Frøhaugen. Tar Ligotveien videre forbi Mumi-huset hos Henning Solberg og så Stegenveien til Godheim.

 


Mumi-huset

 

         
              Godheim

Haugenveien forbi Vøyen til Haugen gård, tar til høyre mot Lyseren og så til venstre etter Hov-vannverk. Gjennom  skogen og så tilbake til hytta. Været var flott og det var ikke for varmt.

 Ca 12,2 km, 1 t 8 min

665,7 km

 

9 august

Fra hytta, gjennom skogen og på grusvei utover til Hemnestangen. På sti langs vannet til p-plass og grusvei videre forbi fiskedammen til Haugen gård.

 


Fiskedammen

 

Tar til høyre og følger Haugenveien til Holli. Her snur jeg og etter ca 300 m, tar jeg til venstre inn Kulaveien og tilbake til hytta. Det var en kjørlig morgen med fint vær.

 

Ca 8,8 km, 47 min

674,5 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top