Haraløkka – Haugerud – Godliaskogen……

18 desember 2018. Etter flere ukers fravær av forskjellige årsaker (ferie m.m.) var det fint å møte Einar på Haraløkka for felles tur.  En tur med joggesko litt rundt omkring.

Fra Haraløkka følger vi grusvei til Ulsrudvann og Østmarkveien som vi følger nedover til rundkjøring. Vi svinger deretter til høyre inn Hellerudveien og tar så denne videre frem til Hellerud. Underveis skravler vi som vi pleier og legger planer for fremtidige turer osv., men alt med måte, for det er mye man har lyst til.

Fra Hellerud følger vi gangvei et stykke før vi runder både Haugerud- og Trosterud skole. Deretter tar vi Tvetenveien tilbake forbi Hellerud til Tveita. Underlaget har hele veien vært bra, men best på gang- og sykkelvei langs Tvetenveien. Vi tar gangvei fra Tveita og opp til Stordamveien hvorfra vi velger å ta lysløypa videre inn i Godliaskogen.

Lysløypa i Godliaskogen-Trasopskogen

Og mens vi løper,  minnes jeg alle de gangene vi lekte i skogen, gikk på ski, hoppet i Godliabakken eller var på Trasopbanen med fotball og skøyter etter årstid. Det var nettopp her ved Godliaskogen og Trasopbanen jeg vokste opp.

Godlia skole

Det var morsomt å se både skolen og Trasopphallen eller Oppsal arena (som den nå heter) der vi var blant de aller første som brukte hallen siden vi hadde gymnastikk der. Bl.a. var jo Godliaskogen også en del av skoleveien da jeg bodde i Mekanikerveien.

Vel ute av Godliaskogen følger vi Mekanikerveien til Solbergliveien og Skøyenåsveien til Haakon Tveters vei. Straks etter Oppsal senter tar vi inn Østmarkveien og deretter Generalen før vi tar Olav Nygårds vei opp og tilbake til Haraløkka. Og innen vi skilte lag og satte kursen hvert til vårt ønsket vi hverandre God Jul.

Ca 12,5 km

1:22

Se tur på Strava HER:

#godliaskogen #løpetur #mosjon #treningerbestute #runforfun #turogtrening #visitoslo

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top