Sandvika – Haslum – Kolsås-Dælivann landskapsverneområde…

13 desember 2018. Trim i arb.tiden med PM (Per Magnar) til Kolsås-Dælivann landskapsverneområde, men først en tur langs Engervannet og opp til Haslum.

Fra SBC-bygget fulgte vi Elias Smiths vei et stykke før vi tok turvei nordover mellom Engervannet og jernbanen. Det var litt glatt langs vannet, men bedre da vi kom ut på fortauet langs Prestveien. Denne følger vi frem til Kirkeveien hvor vi svinger til venstre. Det stiger jamt, men det går greit, og straks etter Haslum kirke, flater det ut. Her har jeg ikke vært før sa PM i det vi svingte inn Gamle Ringeriksvei. Denne fulgte vi så et stykke oppover før vi tok til venstre inn Dæliveien.

Her forlater vi landeveien og følger grusvei videre nedover forbi Skotta og inn i Kolsås-Dælivann landskapsverneområdet. Her velger vi blå sti gjennom skog og langs vannet. Og selv om det var litt glatt enkelte steder, gikk det greit med oss begge to.

På samme plass som det kjente maleriet til Ch.Skredvigs «gutten med seljefløyten» ble malt i 1886, tok vi en kort pause før vi satte av sted mot Dæliveien ved Fleskum gård.

Vi følger Dæliveien nedover forbi Valler og deretter Brynsveien videre til vi krysser Sandvikselva. Her skulle avslutte med stigningsløp gjennom BI-parken til SBC-bygget, men når sant skal sies, så var det PM som hadde mest på slutten. Han forsvant gjennom parken uten at jeg kunne holde følge, men like fult, ble det en flott tur. Litt kalt var det underveis med vind i mot, men så lenge vi ikke fryser, er alt ok.

Ca 12,7 km

1:19

Se tur på Strava HER

#løpetur #mosjon #treningiarbeidstiden #running #runforfun #budstikka #løpeglede

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top