Haraløkka – Fjeldstadbakken – Østensjøvannet…..

15 oktober 2018. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Denne gangen skulle vi rundt Østensjøvannet, men først en sløyfe om Fjelstadbakken.

Fra Haraløkka følger vi grusvei forbi Rustadsaga og Løkka til Trekanten hvorfra vi tar til høyre mot Katismyr. Det regner lett og er litt ufyselig, men vi fryser ikke og det går greit. Vi passerer Fjelstadbakken før vi ved Hullet tar til venstre mot Skraperudtjernet. Herfra tar vi til høyre og følger gangvei videre til Bogerudmyra og Østensjøvann.

Østensjøvannet. Mai 1953

Østensjøvannet mai 1953. Foto: (oslobilder.no)

Østensjøvannet som ligger 107 m.o.h. er en innsjø som ligger midt i bydelen Østensjø i Oslo kommune. Vannet er omkranset av drabantbyene og boligstrøkene Lambertseter, Bogerud, Abildsø, Manglerud, Rognerud, Oppsal, Ulsrud og Bøler.

Vi tar en runde rundt Østensjøvannet før vi setter kursen mot Valborgs vei og Østensjø gård, men veien var stengt og vi måtte ta Østensjøveien videre. Denne følger vi til Ulsrudbakken som vi går opp før vi fra Ulsrud t-bane st. tar gangvei til Olav Nygårds vei og Haraløkka.

ca 14,9 km

1:38

#løpetur #trening #mosjon #østensjøvannet

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top