Haraløkka – Fjellstad – Rustad – Østensjøvannet…

21 september 2015. Siden vi i dag skulle løpe mest mulig på grus, hadde jeg tenkt ut en “tur” i nærområdet . En variert tur i deler av den foreslåtte aktivitetssone.

Og fra Haraløkka, satte vi derfor kursen mot Sørli og Nøklevann, før vi fortsatte i “Blindeløypa” (løype nr. 162) og videre til Rustadsaga og Løkka.


Løkka – hestehagen  (gml: foto)

Her i fra, fulgte vi grusvei forbi Katisa til veikryss ved Trekanten og underveis, hilste vi på Dennis som kom motsatt vei. Fra Trekanten fortsatte vi ett stykke innover mot Ødegården, men tok så til høyre ved Katismyra mot Fjellstad. Været var ok men, litt kjølig, og det var greit med jakke.

Vel nede fra Fjellstad og forbi Hullet, tar vi til høyre ved Skraperudtjern, før vi fortsetter på gangvei nedover mot Rustad og Bogerudmyra. Deretter tar vi en runde rundt Østensjøvannet og Bogerudmyra som i et åttetall. På vestsiden av vannet før “blodbakken” opp langs Manglerudskogen til Manglerudhallen, er det blitt lagt et nytt dekke som var veldig behagelig å løpe på.

Langs Østensjøvannet på vestsiden er det nytt dekke 

Etter fullført “åttetall”, er vi tilbake på samme gangvei ved Rustad som vi kom. Vi følger deretter Generalen til Rustdsaga, går opp “skolebakken” og fortsetter så langs Bølerlia tilbake til Haraløkka. Her takker jeg Einar for fin tur, før jeg avslutter med stigningsløp den siste biten hjem.

Ca 15,5 km

1:37

#trening #løpetur #mosjon #turogtrening

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top