3 mars 2014 Haraløkka – Ekeberg – Ryen

Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Fra Haraløkka følger vi Bølerlia til Nøklevann skole, så ned “skolebakken” til Rustadsaga.Langs Generalen til Skullerud, så ned Skullerudbakken til “dumpa” og Nordstrandveien. Denne følger vi til Sæter krysset på Nordstrand. Her tar vi Ekebergveien videre til Ekebersletta og en gangvei over sletta til Ekeberg skole.

Fortsetter så langs Vårveien til Ryen og Ryenkrysset. Her finner vi riktig gangvei under krysset, og så videre langs Enebakkveien-Skullerudveien og Generalen til Rustadsaga. Vi går opp “skolebakken”, passerer skolen, og så langs Bølerlia tilbake til Haraløkka. Avslutter med stigningsløp siste 200 m. Det var fine forhold hele veien hvor det nå var fritt for sand og grus.


Bølerlia mot Nøklevann skole (gml: foto)

Ca 16,3 km

 

1:43

#løp #trening #turogtrening #sport #landevei #mosjonHei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top