5 mars 2014, Kolsås rundt

Trim i arb.tiden. Siden NK og jeg hadde til hensikt å ta en lengere tur denne gangen, var planen derfor å ta “Kolsås-runden”. Fra Sanvika fulgte vi Sandvikselva og Skuivn forbi Kirkerudbakken til Vøyenenga. Her krysser vi elva og tar så en gangvei opp forbi Wøien gård og videre langs Gml Lommedalsvei til Bærums verk.


Bærums verk:tettsted i Bærum kommune, beliggende ved Lomma syd i Lommedalen. (gml: foto)

         SE LINK TIL BÆRUMS VERK HER:

     

Været var grått og det småregnet noe, men kaldt var det ikke. Fra Bærums verk og videre er det nokså bratt og vi går opp Bakerovnsbereget til Øvre Toppenhaug. Her i fra og videre løper vi forbi Kolsås alpinsenter, Steinstjernet og Stein gård.


Gml Ringeriksvei  (gml:foto)

Følger så langs Gml Ringeriksvei nedover til veikryss hvor vi tar til høyre og så høyre igjenn inn Kirkeveien. Vi passerer Haslum kirke og fortsetter så videre på samme vei til nytt veikryss.


Haslum kirke  (gml: foto)

Her tar vi til høyre og følger Prestveien – Engervannsveien forbi Engervannet og tilbake til Skattens hus i Sandvika. Vi avslutter siste 300-400 m, med stigningsløp.


Sanvika – Sandvikselva (gml: foto)

Ca18,6 km

1:57

#løp #landevei #trening #turogtrening #kolsås

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top