10 mars 2014 Østmarka; Bestemoråsen – Nord-Elvåga

Møtte Einar på Haraløkka og sammen fulgte vi grusvei til Rustadsaga, Ødegården og opp bakken til Høyås. Vi fortsatte så på samme vei til Gullsmeden.


skogsvei forbi Ødegården til Høyås og Gullsmeden

Her tar vi rød løype opp skrenten og over brua før vi tar blå sti videre over Bestemoråsen. Vi hadde forventet at det skulle ligge snø og is, men her var det helt bart. Med lav kveldssol og tørre stie, var det bare å nyte turen over åsen. Vel over åsen, tok vi umerket sti til høyre og ned på demningen. Det var høy vannstand i Nord-Elvåga som lå der så blank og fin i solnedgangen.


Nord-Elvåga sett mot sør

Fra Mariholtet fulgte vi grusvei (lysløypa) tilbake til Haraløkka via Sarabråten. Det var endel snø og is i Korketrekkeren, men ellers greie forhold.

 

Ca 12,6 km

 

1:33

#tur #turogtrening #østmarka #løp #friluftsliv #trening


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top