12 august 2013 Østmarka – Deledalen


Følger grusvei fra Haraløkka til Østmarksetra og Ulsrud.  Her hilser jeg hilser på Jan Olav som passerte på sykkel. Følger så veien videre forbi Sarabråten til Mariholtet. Tar veien over demningen hvor jeg igjen hilser på en kar fra Rustad IL på sykkel, og fortsetter så videre langs grus/kjerrevei utover til Deledalen.


Ned skreneten, over bekken og velger sti ved høyvann. Denne stien frem til Nordre Skytten er blitt vesentlig enklere å forsere i og med at det er blitt laget trapper i det bratteste partiet. Krysser El-Paso, forbi Petersbråtan, opp langbakken og så blå sti til venstre og langs denne til Ødegården.


El-Paso (skyttenbrua)

Hilser på Bernt som kom motsatt vei og ytterligere flere fra Rustad IL ved Ødegårdssletta. Følger grusvei til Haraløkka via Rustadsaga.Tross mye nedbør tidlig ettermiddag, var det gode forhold i skogen.

 

Ca 16 km

 

1 t 43 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top