14 august 2013 Landevei – Dælivannet


Trim i arb.tiden. Siden NK skulle være med på SRM (Sognsvann rundt medsols) senere samme dag og at Loc sliter med lei hofte, ble det i dag kun Frank og jeg som stilte for felles tur. Vi fulgte Engervannsveien langs vannet, Prestveien og så Kirkeveien videre forbi Haslum og frem til veikryss etter kirken.


Haslum kirke

Det har gått jamt oppover til nå, men fortsatt stigning da vi følger Gml.Ringerikevei videre opp forbi Godthaap til Skogen gravlund. Her tar vi inn Dæliveien, og straks begynner det å gå nedover.


Dæliveien fra Skogen til Skotta

Vi passerer Skotta, tar til høyre i neste kryss og følger grusvei videre i dette flotte kulturlandskapet rundt Dælivannet. Ved Fleskum gård, tar vi en avstikker ned til vannet på samme sted hvor det kjente maleriet “Gutten med seljefløyten” ble malt.


Dælivannet

            Fra Dælivannet følger vi Dæliveien, Langlia, Brynsveien og RV 164 til Sandvika og Skatten hus. 

 

Ca 13,2 km

 

1 t 15 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top