Sandvika – Slependen – Nesøya rundt…

19 oktober 2018. Trim i arb.tiden. En rolig tur med Nils Kristian i flott høstvær rundt Nesøya.

 

Fra SBC-bygget i Sandvika tok vi for variasjonens skyld gang- og turvei langs jernbanen til Slependveien (ca 1 km) før vi fulgte denne videre forbi Slependen St. til rundkjøring. Herifra tar vi grusvei langs sjøen til Grønsund før vi tar Broveien over sundet og ut på Nesøya.

 

Utsikt fra Broveien mot Halsbukta

 

Vi følger Broveien forbi Halsen til veikryss ved Otto Blehrs vei Vestre vei. Det er liksom her runden starter og siden NK flere ganger har tatt denne medsols skulle vi nå ta runden motsatt vei. Dvs., Vestre vei, Vendla, Søndre vei, Østre vei og Otto Blehrs vei. En runde på ca 5,5 km.

 

Det spirer og gror i Søndre vei – Nesøya

 

Underveis skravler vi om alt og ingenting mens vi nyter det flotte høstværet. Det er nok en stund siden sist gang jeg var på Nesøya for byggeaktiviteten er stor og det blir “tettere” mellom hvert hus.

 

Grønsund – Nesøybrua (gml: foto)

 

Fra veikryss tar vi Broveien tilbake til Nesøybrua hvor vi takker for følget. NK fortsetter mot Billingstadsletta og hjem mens jeg tar grusvei langs sjøen til rundkjøring hvorfra jeg følger Sandviksveien og Jongsåsveien tilbake til SBC-bygget. En fin og variert tur langs landeveien i flotte omgivelser.

 

ca 13 km

 

1:24

 

#løpetur #mosjon #trening #nesøya #sandvika #runforfun

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

2 thoughts on “Sandvika – Slependen – Nesøya rundt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top