Østmarka; Haraløkka – Branntårnet – NVR….

21 oktober 2018. Møtte Einar og Nikki på Haraløkka for en felles tur retur til Branntårnet inkl. NVR (Nøklevann rundt).

Fra Haraløkka fulgte vi grusvei til Rustadsaga og Trekanten før vi fortsatte i lysløypa langs Nøklevann til Sleppa. Herfra følger vi lysløypa forbi Hestehullet ti veikryss ved Mariholtet. Vi svinger til venstre inn Haukåsveien og straks begynner oppstigningen til Branntårnet på Haukåsen. Veien som er ca 2,3 km lang er nokså bratt enkelte steder og vi går og løper om hverandre, men opp kommer vi.

Branntårnet på Haukåsen i Østmarka

Utsikt fra Haukåsen – Østmarka

Vi tar en kort pause før vi returnerer samme vei tilbake til veikryss. Underveis begynner det å mørkne og i farten hilser vi på to karer med hodelykta på som kommer motsatt vei. Vel nede tar vi lysløypa til Sleppa hvor vi svinger til høyre mot Sarabråten og videre rundt Nøklevann. Det går greit med oss alle tre. Nikki dilter med uten en lyd – flink jente sier vi flere ganger underveis. Vi passerer Ulsrudvannet og straks etter er vi tilbake på Haraløkka.

Ca 16,6 km

1:54

#løpetur #runforfun #treningerbestute #østmarka #oslomarka #branntårnet

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top