Restitusjonstur i Favorittrunden…..

18 mars 2019. Løpetur i Favorittrunden for å få TurBirken ut av bena.

 

Fra Haraløkka langs Bølerlia til Nøklevann skole og ned “skolebakken” til Rustadsaga. Bena kjennes bra og det går greit. Jeg tar Generalen, Skullerudveien og Enebakkveien til Ryen før jeg fra veikryss i Svardalsveien svinger til høyre inn Plogveien.

 

 

Svartdalsveien-Manglerudveien – 1950 (oslobilder.no)

 

 

Denne følger jeg forbi Manglerud senter og Manglerud skole til Enebakkveien. Deretter tar jeg samme vei tilbake til Haraløkka som jeg kom. Underveis ved Nøklevann skole hilser jeg på Erik som er trener for de yngste løperne til Bøler IF Friidrett.

 

ca 13,2 km

1:22

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top