2 desember 2013 Landevei – Østmarka


Møtte Einar på Haraløkka p-plass for felles tur. Vi fulgte Bølerlia til Nøklevann skole og så ned Skolebakken til Rustadsaga. Tok så Generalen videre til Skullerud og en grusvei opp til Vannverket. 


Skullerud Vannverk   (gml. foto)

Her valgte vi å ta lysløypa til Grønmo og så langs Sørliveien ned til Klemetsrud. Gang og sykkelvei til Dal/Brenna og så Vinterveien til Sagdammen ved Skulleruddumpa. lysløype langs bekken opp til Skullerudstua og videre til Rustadsaga.


Holet, kunstutstilling i utehuset

Ved Holet, hilste vi på karene i turrenngruppa til Rustad IL. Vi gikk opp Rustadsagabakken og fortsatte så videre over Skredderløkka hvor vi også hilste på damegruppa, før vi var tilbake på Haraløkka.

 

Ca 13,8 km

 

1 t 28 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top