30 april og 3mai 2012 Østmarka – Landevei

30 april

Møtte Einar på p-plassen da han og jeg skulle ta en tur rundt Nord – Elvåga. Vi passerte Ulsrud, Sarabråten og videre til Mariholtet og over demningen. Fortsatte så på Elvågaveien utover til Deledalen der veien stopper. Var forsiktig ned skrenten og over brua som delvis lå unner vann, men det gikk greit å ta seg over uten å bli bløt på beina. Været var ok og det var fint ute i marka nå. Vi løp over El-pazo (Nilsen brua) og videre opp langbakken til blå sti ,som vi fulgte frem til Ødegården.

 

 
Blå sti fra Øgårdsmaasan

 

Så fulgte vi grusvei tilbake til Haraløkka via Rustadsaga og Skredderløkka.

 

Ca 15,8 km, 1t 43 min

348,5 km

 

3 mai

Trim i arb.tiden. NK og jeg fra Skattens hus, opp Vinjebakken og     videre langs Brynsveien til Bryn skole. I neste veikryss tok vi til høyre og fulgte Gml.Lommedalsvei til Bærums verk. Etter en rask drikkepause fortsatte vi langs en gangvei innover i Lommedalen. På nøyaktig 10 km stanset vi, tok en drikkepause og så returnerte vi delvis samme vei som vi kom. Dvs, at vi ikke tok Brynsveien tilbake men fulgte Gml.Lommedalsvei over Wøyen og frem til Skuiveien ved Kirkerudbakken.

 

 
         NK tøyer ut på brua over Sandviks elva, Kirkerudbakken i bakgrunnen

 

Det var rake veien tilbake langs Sandvikselva til Skattens hus. Svært varmt i starten, men bedre ettersom det skyet over.

 

Ca 21,5 km, 2 t 13 min

370,0 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top