Landevei; Nesøya rundt fra Sadvika…

10 desember 2014. Trim i arb.tiden. Fra Sandvika fulgte jeg en gangvei over elva og videre langs Sandviksveien forbi Bjørnsvika til rundkjøring. Her fortsetter jeg langs Slependveien og Billingstadsletta hvor jeg møtte NK for felles tur. Vi krysset E 18 i en undergang hvor det var rene skøyteisen, før vi fortsatte utover mot Nesøya langs Nesøyveien og Broveien.


Brua over sundet til Nesøya    (gml: foto)

I veikrysset Broveien-Vestre vei og Otto Blehrs vei, tok vi til venstre for en runde rundt Nesøya. I motsetning til tidligere runder på øya hvor vi har fulgt Søndre vei til Vestre vei, tok vi nå Vendla rundt på yttersiden av Vendelåsen. Her var den fin utsikt mot sjøen og Brønnøya.


Utsikt fra Søndre vei mot Sanvika…

Tilbake i veikrysset hvor vi startet,  fulgte vi Broveien videre over brua. Men, på den andre siden av brua, gikk vi imidlertid ned trappa til kyststien som startet under brua. Denne fulgte vi så videre langs sjøen tilbake til E 18 og rundkjøring. Her skilte vi lag, og jeg fortsatte så langs Sandviksveien tilbake til Skattens hus mens NK tok Slependveien-Billingstadsletta motsatt vei.

En fin tur rundt Nesøya og det varmet, da sola igjen viste sitt nærvær. 

Ca 14,4 km

1:24

#løpetur #mosjon #trening #kondisjon

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top