28 november 2013 – Østmarka – Slettfjell


Var tidligere hjemme fra jobb i dag og med sola på plass, ble det til at jeg tok en runde rundt Nøklevannet inkl Lille Fjellstad og Slettfjellet.

Ødegården  (gml. foto)

Det er ingen snø i marka og det er fine forhold for sti-løping. Flott var det også å høre vinden som suste i trekronene kun avbrutt av pusten fra egen puls som hoppet opp og ned. Avsluttet med stigningsløp fra p-plass til bom.


Slettfjell
 

 Ca 10,4 km

 

1 t 9 min


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top