5 desember 2013 Nøklevann rundt (NVR)


Nøklevann rundt (NVR). Startet med slutten først, da tanken var å få en slags oppvarming før bakken bak klubbhuset. I øst pøs regn og med kraftige vindkast, ble det en kald tur denne kvelden. Det gikk svært tungt og bena kjentes ikke gode, men bestemte meg allikevel for å løpe hele runden.


Nøklevann nord

Innen jeg kom opp på Sarabråten, var lårene så kalde at jeg knapt hadde følelser i bena ei heller på hendene da hanskene var våte. Jeg fortsatt imidlertid videre og møtte noen til som var ute i dette ufyselige været. Jeg passerte Bremsrud og holdt til venstre ved Trekanten og så til høyre. Løper opp Lille Fjellstad og ned til Holet.


Hestehagen – Løkka

Her vender løypa mot nord, forbi hestehagen ved Løkka og videre til Rustadsaga. Innen jeg startet på Rustadsagabakken, så sluttet det å regne og det føltes bedre. Løper opp bakken og vel over siste kneika, gikk det greit videre over Skredderløkka til p-plass. Avslutter med stigningsløp frem til bom. Det var vått og kaldt, men allikevel en ok tur.


Nøklevann syd

Ca 9,7 km

 

58 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top