Østmarka; Skullerud idrettspark….

Etter å ha vært på farten hele formiddagen med bl.a en tur på Plantagen Skullerud, bestemte jeg meg for en skitur i det fine været. Det var nok isete og hardt i marka så det ble til at jeg reiste bort til Skullerud Idrettspark. Her var jeg imidlertid ikke alene og det var heller ikke enkelt å finne plass til bilen, men en plass fikk jeg.  Med skiene under armen ruslet jeg ned på plassen foran Skullerudstua. Her var det nok snø og fine løyper. Her var også mange barn da Skiforeningen hadde skiskole. Herlig.

Jeg spente på meg skia og begynte på den første runden. Det gled godt og forholdene var gode. Jeg hadde blanke ski så det ble mye staking og litt skøyting i bakkene. Underveis hilste jeg på flere kjente som Winger`n, Trond Inge, Dennis, Bård og andre. I det fine været var det bare å nyte hver runde. 

Bilder sier mer enn ord så disse får tale for seg selv.


Skullerud Idrettspark
Etter å ha gått ca 7-8 runder var det bra for denne gangen. En flott tur på Skullerud Idrettsplass.

ca 16,1 km

#østmarka #skitur #trening #mosjon

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top