Landevei; Klemetsrud – Hauketo – Sæter….

19 januar 2015. Møtte Einar på Haraløkka for felles løpetur. Med gryende forkjølelse og i lett snøvær, fulgte vi brøytet vei til Rustadsaga. Med snøen som hadde kommet i løpet av dagen var det satt spor i Blindløypa og forholdene må sies å være gode for de som gikk på ski. Vi imidlertid, hadde valgt joggesko denne kvelden. Ved Rustadsaga tok vi til høyre og straks var vi ved Generalen. Denne fulgte vi til Skullerud og ned Skullerudbakken til Skulleruddumpa. Her tok vi Vinterveien videre forbi Dal/Brenna og frem til Klemetsrud. Forholdene var gode da gangveien var fri for snø og is.


Klemetsrud

Etter å ha krysset Enebakkveien, fulgte vi gangvei langs Gjersrudbekken og Ljarbruveien. Her var det ikke brøytet og med 5-6 cm nysnø på is, var det glatt enkelte steder. Fra Hauketo gikk vi opp deler av Ekebergveien til Nordstrand, før vi fortsatte langs Nordstrandveien til Skulleruddumpa. Vi går opp Skullerudbakken og tar så delvis samme vei tilbake som vi kom, men fra Rustadsaga, velger vi “skolebakken” til Nøklevann skole og videre langs Bølerlia til Haraløkka. Jeg avslutter med stigningsløp den siste biten hjem.

Ca 16,5 km

1:55

#landevei #mosjon #trening #løpetur

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top