9 desember 2013 Landevei

Einar og jeg fra Haraløkka til Nøklevann skole og så ned skolebakken til Rustadsaga.

 
Nøklevann skole    (gml. foto)

Følger Generalen forbi Skullerud og Enebakkveien videre til Abildsø og Ryen. Med dårlig feste på løs snø, var det stedvis nokså tungt å løpe, men greit allikevel. Fra Ryen tok vi gangvei til Manglerud, over brua, første vei til venstre og så til høyre.


Gangvei mellom Ryen og Manglerud   (gml. foto)
 

Følger Otto Sogns vei til Rognerudveien og Harry Fetts vei. Granhekkveien til Østensjøvannet og langs denne til Bogerudmyra. Vi hilste på de yngre løperne i Rustad IL som driver med kortintervaller langs vannet. Vi velger å ta sti-gangvei opp fra Bogerudmyra til Bogerud t-bane, og så langs Generalen til Rustadsaga. Vi går opp skolebakken og fortsetter så langs Bølerlia tilbake til Haraløkka.

 

Ca 13,2 km

 

1 t 27 min


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top