14 november 2013 Landevei


Trening i arb.tiden. Loc og jeg fulgte Sandvikselva til Slependveien. Denne fulgte vi videre til Tanumveien og Vestmarkveien. Tok så første vei til høyre inn Sopelimekroken mot Bjerke og Øvre- Nedre Ringi gård.

Her i fra, fant vi en skogsvei som gikk rakt opp mot Tanum kirke. Fulgte så Tanumveien til Slependveien og Sandvikselva tilbake til Skattens hus i Sandvika. Til tross for at det var meldt regn, kom det kun noen få droper.

Skattens hus – Sandvika

             

Ca 11,2 km

 

1 t 11 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top