Løpetur litt rundt omkring i Oppegård kommune…….

4 mars 2021. Løpetur litt rundt omkring i Oppegård kommune med Frode som guide og nye kilometer til Mars Challenge – kilometertrimmen.

Fra Fløisbonnveien på Sofiemyr fulgte vi Kongeveien til Greverud og Oppegård golfbaner hvor det fortsatt er gode forhold for de som ønsker å gå på ski.

 

Velkommen til flotte skiløyper på Greverud

 

Det er noen små plussgrader og faktisk litt kjølig på henda, men været er strålende og det er bare å nyte. Underveis mens vi løper prater vi om Sportsmanden, Team Sportsmanden, Run4life og andre ting som opptar oss. Men det er aktiv mosjon alene eller i fellesskap som gleder oss mest.

 

 

Frode som er kjentmann og guide forteller om hvor vi er og hvem som bor hvor osv. Jeg for min del har ikke peiling på hvor vi er, men setter pris på det han sier.

 

 

Noen steder kjenner jeg imidlertid igjen fra tidligere turer i samme område, men når vi forlater Skiveien, er jeg igjen på ukjent grunn. Vi følger Møllerveien og Fageråsveien videre og nå går det oppover. Det stiger jamt og trutt og vi går og løper litt om hverandre, men det går greit og etter å ha fulgt Nordåsveien et stykke er vi på løypas høyeste punkt.

 

Bare rundt svingen så er vi nesten oppe
En pust i bakken

Vi (jeg) tar en pust i bakken før vi fortsetter i retning Sofiemyr. Underlaget har hele veien vært bar asfalt eller grus, ikke glatt noen sted – herlig. Fra Holbergsvei svinger vi til høyre mot Sofiemyrhallen og straks etter er vi tilbake der vi startet i Fløisbonnveien.

En fin løpetur litt rundt omkring i Mars Challenge – Kilometertrimmen ble avsluttet hos Frode med kaffe og boller på afterrun.

Ca 12,5 km

1:17

Se tur på Strava HER:

Se mer om <<Norges kuleste lag>> Team Sportsmanden HER:

Flere bilder fra samme tur;

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1049

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top