Sandvika – Kolsås – Vøyenenga…

8 desember 2017. Trim i arb.tiden med Carl Øystein og Nils i “Kolsåsrunden”. Fra SBC-bygget fulgte vi Elias Smiths vei et stykke før vi tok til venstre inn Leif Larsons vei. Deretter gikk vi det meste av Evjebakken og opp til Brynsveien.

 

Evjebakken – Brynsveien

 

Denne følger vi videre over Bærumsveien, forbi Kolsås, over Lomma og opp til Bryn kirke. Her i fra, tar vi Gamle Lommedalsvei til Vøyenenga og deretter langs Sandvikselva tilbake til SBC-bygget. En fin runde på litt variert underlag hvor det stedvis var mye is, men ellers ok. Vi avsluttet de siste 300-400m med stigningsløp.

 

Ca 9,4 km

 

1:02

 

#løpetur #trening #mosjon

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top