Haraløkka – Nordstrandveien – Ekebergveien….

31 oktober 2016. Fra Haraløkka til Nøklevann skole, ned “skolebakken” og videre langs Generalen/Skullerudveien et stykke før jeg svinger til venstre inn Johan Svharffenbergs vei. Det regner og er nokså ufyselig, men så lenge man ikke fryser, er det ok. Straks er jeg nede ved Skulleruddumpa.


Skulleruddumpa med leirskallen i bakgrunn (gml: foto)

Her i fra, fortsetter jeg langs Nordstrandveien til Sæter og deretter langs Ekebergveien frem til Ekeberg Camping. Sakteløping på lav puls er herlig og når bena også er gode, nyter jeg turen videre. Jeg følger Stamhusveien og Vårveien til Ryen. Her tar jeg en gangvei langs t-banen til Manglerud før jeg fortsetter langs Plogveien forbi Manglerud skole til Enebakkveien.


Abildsø gård – 1962 (oslobilder.no)

Denne følger jeg så videre til Abildsø hvorfra jeg hadde tenkt å fortsette videre mot Skullerud, men ombestemte meg, og valgte heller Østensjøveien. I neste kryss tar jeg til høyre inn Eterveien og deretter til venstre langs Generalen. Denne følger jeg frem til Ulsrud Vgs før jeg tar gangvei opp den siste biten tilbake til Haraløkka.

Ca 17 km

1:43

#løpetur #trening #mosjon #runforfun

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top