Sandvika – Evje – Kolsås – Bryn…..

2 november 2016. Trim i arb.tiden. Fra Sandvika satte Loc og jeg kursen mot Evje hvor vi går opp Evjebakken før vi løper videre langs Brynsveien. Det er litt kjølig, men ok. Vi passerer Kolsås, krysser Lomma og deretter Bryn kirke. Sola dukker opp og med den midt i mot, følger vi Økriveien videre til Nybrua hvor vi krysser Isielva.


Isielva; har utspring i Krokskogen og er ca 18 km lang. Renner gjennom Djupdalen i Hole og Kjaglidalen i Bærum. Ved Vøyenenga møter den Lomma og blir til Sandvikselva. Disse elvene og Øverlandselva tilhører Sandviksvassdraget.

Her i fra, følger vi langs Isiselva/Sadvikselva tilbake til Sandvika og Skattens hus.

Ca 12,5 km

1:22

#løpetur #trening #budstikka #turogtrening #mosjon

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top