18 oktober 2012 Landevei

18 oktober

Trim i arb.tiden. Nok en gang var vi 4 stk som møttes for felles tur. Denne gangen var planen å ta en runde på Nesøya. Vi fulgte Sandvikselva et stykke til bommen og så Slependveien videre. Denne fulgte vi hele veien til rundkjøringen, krysset E18 og så over brua til Nesøya.

 


NK, Frank og Loc på vei over brua til Nesøya

 

På Nesøya tar vi en runde (ca 5 km), og så er vi tilbake på brua. Krysser E18 før vi fortsetter mot Sandvika.

 


Mot Sandvika

 

Vi økte farten opp mot Sandvika Storsenter som vi passerte, krysset elva og så var vi tilbake til Skattens Hus. En flott tur der regnet holdt seg delvis unna, men mot slutten måtte det komme noen dråper.

 

Ca 14,7 km, 1 t 32 min

Ca 978,3 km

 

Flere bilder fra samme tur:

 

 


 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 983

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top