Brennarunden fra Haraløkka og litt til….

10 februar 2020. Siden det nå var bløtt i marka etter gårsdagens ufyselige vær skulle Einar og jeg løpe <<Brennarunden>> fra Haraløkka. En tur som stort sett skulle gå på grusvei, men også litt asfalt ved Lofsrud og Mortensrud.

 

Vi fulgte grusvei til Rustadsaga før vi tok veien forbi bom ved Stallerud og grusvei ned til Skraperudtjernet. Her tar vi til høyre mot Skullerud Idrettspark hvor det fortsatt er muligheter for å gå ski. Vi følger deretter Ljanselva et lite stykke før vi ta Genrealen opp til vannverket. Herfra tar vi lysløypa videre mot Grønmo. Underlaget er greit, men litt is enkelte steder.

 

I neste løypekryss tar vi inn løype nr 690 i Dalsåsen og straks etter, er vi innpå <<Brennarunden>>. Og siden vi skulle ta denne motsatt vei eller mot klokka, tok vi første avstikker ut til høyre mot Karslrud og Brenna.

 

Langs Brennaveien

 

Fra Brenna følger vi merket løype til Mortensrud og Lofsrud før den vender østover under E18 og opp Gamle Brennavei. Deretter tar vi inn lysløypa som vi følger tilbake til løypekryss hvor vi svinger til venstre mot vannverket. Brennarunden er en morsom og variert runde som vi denne gangen kortet noe ned da vi droppet ca 1 km på sti ved Grønmo golfbaner.

 

Over brua mot Lofsrud og Mortensrud

 

Vi tar Generalen ned fra vannverket og videre til p-plassen ved Skullerud Idrettspark før vi fra Skraperudtjernet tar til høyre mot Hullet og Løkka. Einar som har parkert bilen i Skulleruddumpa – takker for turen og returnerer så tilbake til Skulleruddumpa mens jeg fortsetter til Rustadsaga. I Nøklevannsbakken som jeg løper delvis opp, hilser jeg på damegruppa til Rustad IL før jeg løper videre over Skredderløkka og hjem.

 

Ca 13,9 km

1:38

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top