Ellingsrudrunden fra- og til Haraløkka på asfalt og grus….

18 november 2021. Ellingsrudrunden. Har ofte tatt denne mot klokka, men denne gangen skulle jeg tar riktig vei, med klokka.

Det var litt kjølig og stedvis svært glatt, men det går greit. Jeg passerer i tur og orden Trasop, Hellerud, Haugerud kirke, Lindeberg og Ellingsrud før jeg krysser Munkebekken og følger Mariholtveien videre langs Ellingsrudelva.

Jerikoveien på Lindeberg
Gml. Strømsveien mot Munkerudbekken
Nuggerud i Mariholtveien

 

Underlaget på grusvei er bra og det er bare å nyte turen videre til Mariholtet, Sleppa, Trekanten, Rustadsaga og Haraløkka. En frisk morgentur som kan anbefales.

 

Nøklevann i Østmarka

Ca 21,1 km

2:23

Se tur på Strava HER:

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1100

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top