2 mai 2013 Søndre Kolsåstopp

 

Trim i arb.tiden. Frank, NK og jeg møtte kl 13.00 og sammen satte vi kursen mot Søndre Kolsåstopp som var dagens mål. Vi fulgte Evjebakken opp forbi Evje skole, passerte Sandvika brannstasjon og videre langs veien frem til veikrysset Brynsveien ? Bærumsveien. Vi kom oss over krysset og straks etter tok vi til høyre inn Toppåsveien som vi fulgte opp til p-plass. Turen videre mot toppen gikk på kjerrevei, sti, steinrøys og trapper. Våren var kommet lenger her enn i Østmarka da det var mye blåveis, hvitveis og andre blå blomster langs stien. Været var også flott og det var fint å se at det faktisk var ganske mange som var ute denne dagen.

 

 

        NK og jeg på Søndre Kolsåstopp. Kirkerud bakken i bakgrunn

 

Vi står en stund på toppen og nyter utsikten. Langt i det fjerne skimter vi noen snødekkede fjell og tror det kan være Norefjell, men det er vi ikke sikre på.

 


Frank og NK

 

Nedstigningen går greit og vi returnerer tilbake til Skattens hus samme vei som vi kom.

 

Ca 8,5 km

1 t 31 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top