8 november 2012 Landevei

8 november

Trim i arb.tiden. Planen i dag var å ta en tur-retur til Vettre. Vi var fire stykker som møtte for felles tur og ca kl 13 la vi i vei. Først krysset vi Sandvikselva, så passerte vi Storsenteret og videre utover mot Ikea og Billingstad.

 


Loc. Frank og NK ved Holmen

 

Været var grått og det var på grensa til at det ville regne men enn så lenge, var det opphold. Vi fulgte Slemmestadveien videre utover forbi Holmen, Hval og Hvalstrand før Lenangbukta og opp bakken til Vettre.

 


Leangbukta

 


NK og jeg på Vettre

 

Vi snudde her og tok samme vei tilbake til Skattens hus i Sandvika. Været holdt seg hele veien, kun noen få dråper.

 

Ca 18,2 km, 1 t 55 min

Ca 1044,0 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top