27 juni 2013 Kolsås rundt

27 juni

Trim i arb.tiden. NK, Frank og jeg hadde til hensikt å løpe Kolsås rundt som en rolig langtur.

 


Kolsås rundt inkl Vøyenenga/Kirkerud, 19 km

 

Fra Sandvika tok vi en gruset gangvei langs Engervannet, så langs Prestveien og Kirkeveien videre opp mot Haslum. Det stiger jamt og farten var nok i overkant, men dette fikk vi justere etter hvert. Rolig skal være rolig, men lett å bli ivrig da det føles greit.

 

Vi passerte kirken på Haslum og i neste veikryss tok vi til venstre. Følger Gml.Ringeriksvei opp forbi Godt Håp, Stein gård og videre opp til Toppåsen idrettsbane. Her i fra og videre, gikk det nå nedover og straks var vi ved Bærums Verk.

 


NK og Frank ved Bærums Verk

 

Vi tok så Lommedalsveien og en gang- og sykkelvei, videre til Vøyenenga ? Kirkerud.

 


Vøyenenga – Kirkerudbakken

Følger Skuiveien langs Sandvikselva tilbake til Sandvika og Skattens hus. Elva var stor etter mye nedbør, og ved Franzefoss passerte vi noen ivrige laksefiskere som hadde tatt seg en pause.

 

En flott runde ble det rundt Kolsås massivet der også varslet nedbør m.m., holdt seg unna den tiden vi var ute.

 

Ca 19 km

 1 t 55 min


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top