Landevei; Sandvika og omegn….

29 april 2015. Som trim i arb.tiden., skulle NK og jeg på felles tur. Denne gangen var det NK som hadde valgt rute og som kjentmann i Sandvika og omegn, skulle det bli flere utfordringer.

Fra Skattens hus fulgte vi Leif Larsons vei mot Evjebakken og dagens første utfordring. Bakken er svært bratt og med “krabbegir” innkoblet, passerte vi Evje Barneskole før vi kom opp til Brynsveien. Her tok vi til venstre og fortsatte så videre oppover forbi Bærum sykehus og frem til Bærumsveien.

 


Evjebakken  (gml: foto)


Vi krysset Bærumsveien og fortsatte så videre langs Brynsveien forbi Kolsås. På vei nedover mot Løkenbrua, kjente vi at temperaturen sank betydelig, og så kom det en byge med haggel, snø, sludd og regn. Våte og kalde passerte vi over brua, før vi fortsatte langs Brynsveien opp til rundkjøring ved Bryn. Og like brått som det startet, så sluttet det å regne.

Med sol og stigende temperatur forsatt vi på gangvei langs Gml.Lommedalsveien forbi Wøien gård, over Isielva og frem til Vøyenenga. Her i fra, forsatte vi langs Skuiveien og Sandvikselva tilbake til Sandvika. Vi var imidlertid ikke ferdig og etter å ha passert Storsenteret og en runkjøring, ventet neste utfordring. En lang stigning oppover Jongsåsen langs Konvallveien og Solhaugveien. Det er ikke veldig bratt, men langt nok og vel oppe med begge to, bikker veien nedover til Slependen st.

Vi følger Slependveien nedover til Sandviksveien og rundkjøring hvor vi tar til høyre. Her følger vi Billingstadsletta et lite stykke, før vi brått tok til høyre inn Lilleåsen og neste utfordring. Og igjen kobles “krabbegiret” inn. NK har pust nok til å fortelle at han ofte går tur med hunden denne veien mens jeg har mer enn nok med å svare, men opp kommer vi.


Billingstadåsen. Veikrysset Åsløkkveien-Lilleåsen


Fra Billingstadåsen følger vi Åsløkkveien, Fjellveien og Billingstadveien nedover til Billingstadsletta. Denne tar vi så tilbake til rundkjøring der vi kom ned Slependveien, men nå tar vi Sandviksveien videre tilbake til Storsenteret.


Sandvikselva


Vi krysser elva før vi tar Kinoveien over torvet og frem til Skattens hus. En fin tur og særlig morsomt med utfordrende veivalg.

Ca 17,6 km

1:46

#løpetur #trening #mosjon #turogtrening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

2 thoughts on “Landevei; Sandvika og omegn….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top