Sandvika – Nesøya – Sandvika..

29 september 2016. Trim i arb.tiden. I flott høstvær skulle Loc og jeg ta en tur rundt Nesøya. Og fra Skattens hus, fulgte vi veien til Rådhuset før vi krysset Sandvikselva og fortsatte på kysstien utover langs denne. Det var litt vind og det var småkaldt på henda, men ellers ok. Deretter rundet vi Asker og Bærum politistasjonen før vi fortsatte langs sjøen inn Bjørnsvika. Her i fra, følger vi langs Sandviksveien et stykke før vi fra rundkjøring tar kyststien frem til Nesøybrua. Vi tar trappa opp på brua og følger Broveien videre frem til veikryss.

Utsikt fra Broveien mot nord

Her svinger vi til venstre inn Otto Blehrs og deretter Østre vei. Det går greit og i neste veikryss tar vi en avstikker til venstre. Her følger vi  Vendla langs Vendelsundet (mellom Nesøya og Brønnøya) til Østre vei og deretter Vestre vei.

Vendelsundet (gml: foto)

Denne følger vi så tilbake til Broveien og Nesøybrua. Vi går ned trappa og tar kyststien langs sjøen til rundkjøring. Her svinger vi til høyre inn Sandviksveien. Denne følger vi så tilbake til Sandvika og Skattens hus.


Rådhuset i Sandvika (gml:foto)

Ca 14,2 km

1:35

#trening #mosjon #løpetur #turogtrening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top