Landevei; Haraløkka – Alna – Furuset skole…

5 januar 2015. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Vi fulgte grusvei hvor det nå var “holkeføre” til Ulsrud, og siden det ikke var tilrådelig å fortsette innover i marka, fulgte vi heller Østmarkveien ned til rundkjøring. Underveis hilste vi på Erik og hans unge elever fra Bøler IF Friidrett. Fra rundkjøringen følger vi Hellerudveien til Hellerud og så videre langs Tvetenveien på ny gangvei nedover til Alna. Her tar vi til høyre og passerer Ikea før vi kommer opp til 4H-gården og Furuset skole.


Over E 6 på gangbru fra Furuset skole  (gml: foto)

Vi krysser deretter E6 og tar så til høyre. Her i fra, følger vi gangvei forbi Lindeberg, Lutvannskroken, Haugerud kirke og frem til Hellerud. Vi tar så delvis samme vei tilbake til Haraløkka, men velger Olav Nygårds veg den siste biten opp til Haraløkka. En fin tur langs landeveien og faktisk kom det også noen små fjoner av snø.

 Ca 17,4 km

1:53

 #landevei #mosjon #løpetur #trening

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top