Landevei; Haraløkka – Skullerud – Ryen….

3 januar 2015. Siden det lille som var av snø i marka var forsvunnet, ble det en tur med joggesko langs landevei. I det jeg skulle til å sette avsted, hørte en som ropte…Godt nytt år. Jeg snudde meg og fikk øye på Dennis som lesset skiutstyr inn i bilen for helgens tur til Skeikampen. Godt nytt år..ropte jeg tilbake, før jeg satte kursen mot Nøklevann skole. Her i skolegården var det rene skøyteisen, og det var svært glatt. Men jeg kom meg over uten uhell og var spent på hvordan “skolebakken” var. Denne var heldigvis helt fri for snø og is.


“skolebakken”  bakken mellom Nøklevann skole og Rustadsaga

Fra Rustadsaga fulgte jeg Generalen, Skullerudveien og Enebakkveien til Abildsø. Det var helt bart på fortauet og det gikk greit. Jeg fortsatte langs Enebakkveien til Ryen som jeg passerte i en undergang, og så en gangvei opp til Manglerud. Tar Plogveien videre forbi Manglerud skole og frem til Enebakkveien. Her tar jeg til venstre, og følger så samme vei tilbake til Haraløkka som jeg kom. Jeg avslutter siste biten med stigningsløp.

Runden som er passe lang og passe kupert, er en favorittrunde.

Ca 12,8 km

 1:15

 #landevei #løpetur #mosjon #trening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top