11 november 2013 Østmarka – Landevei


Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Vi fulgte grusvei (lysløype) delvis rundt Nøklevann via Rustadsaga og Sarabråten, men tok til høyre opp Rundtjernbakkene. Været var ok men det begynte å blåse noen.


Rundtjern   (gml foto)

Vi passerte Rundtjern, over Appelsinhaugen og ned til Varmesentralen. Her fulgte vi Haugerudveien frem til Hellerudveien, og så langs denne i motvind med regn forbi Trasop-Oppsal. Obersten til Olav Nygårdsvei, og så opp på Haraløkka. Her avsluttet vi med stigningsløp frem til bom.

 

Ca 14,3 km

 

1 t 31 min


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1100

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top