Favorittrunden og litt til…

24 oktober 2016. Fra Haraløkka langs Bølerlia til Nøklevann skole og ned “skolebakken” til Rustadsaga før jeg fortsetter langs Generalen og Skullerudveien til Abildsø. Det regner og er nokså ufyselig men, med lue og vanter, er det ok. Det går greit videre langs Enebakkveien og straks er jeg på Ryen.

Ryenkrysset – 1958 (oslobilder.no)

Fra krysset Svartdalsveien-Manglerudveien – ca 1950. Schøyens Bilcentraler (SBC) buss A-15219 Linje 72. (oslobilder.no)

Fra Ryen forlater jeg <Favorittrunden> og fortsetter videre langs Svartdalsveien et stykke før jeg tar til høyre inn Furuveien. I neste veikryss tar jeg til høyre og følger Høyendalveien til Manglerudveien hvor jeg tar til venstre. Straks etter krysser jeg E6 på oversiden av Brynsenteret og fotrsetter så videre langs Wetlesens vei til Plogveien og Enebakkveien. Her svinger jeg til venstre og tar så samme vei tilbake til Haraløkka som jeg kom. I “skolebakken” hilser jeg på Gjermund, Bernt m.fl. fra Rustad IL som var i gang med spretten skigang og elghufs.

Ca 15 km

1:31

#mosjon #trening #løpetur #runforfun #sportogmosjon

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top