22 mars 2012 Landevei

22 mars

Trim i arb.tiden. NK og jeg fulgte Sandvikselva til Slependvn, langs denne til Gml-Tanumvei og Vestmarkveien. Vestmarkveien følger vi helt opp til Vestmarkseter. Løper hele veien som et laaangt drag.

 

 


Fortsatt litt snø igjen på Vestmarkseter. Faktisk ble det her kjørt med stor maskin etter at vi hadde vært der.

 

Etter en pause med noe å drikke, returnerer vi delvis samme vei men tar til høyre inn Billingstadveien. Følger denne forbi  Billingstad st., over Billingstadsletta og videre langs Drammensveien tilbake til Sandvika og Skattens hus. En flott tur på tørr asfalt og det var herlig å kunne løpe i knebukse igjen.

 

 

Ca 17,5 km, 1 t 50 min

 

185,9 km

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top