5 november 2012 Østmarka – Landevei

5 november

Einar og jeg startet fra Haraløkka, passerte Nøklevann skole, ned skolebakken til Rustadsaga og Generalen videre til Skullerud. Her tok vi veien opp til vannverket og så lysløypa til Grønmo.

Fra Grønmo fulgte vi Sørliveien ned til Klemetsrud og gang- og sykkelvei videre forbi Dal/Brenna, gamle vintervei til Skulleruddumpa.

 


Klemetsrud

 


Gml.vintervei fra Dal/Brenna til Skulleruddumpa


 

Vi fortsatte så langs gangvei til brua (gangbru over E6), klyver opp skråningen og så langs Gml Enebakkvei og Generalen til Rustadsaga. Går opp skolebakken, forbi Nøklevann slole og så langs Bølerlia tilbake til Haraløkka. En flott tur der det ble kaldere underveis og at det begynte å fryse på.

 

Ca 15 km, 1 t 28 min

Ca 1025,8 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top