19 juni 2013 Landevei

 

Trim i arb.tiden. Loc og jeg satte kursen mot Sanvikselva og videre langs denne til Kalvøya. Her tok vi en runde og fortsatte så langs veien utover mot Hennie Onstad senteret.


Sandvikselva

 

Været var ok og det var nokså varmt, men fint langs Kyststien igjennom Veritasparken med litt vind imot.

 

Blommenholml båtforening i Solvikbukta

 

Vi fulgte stien forbi Veritas og videre opp til Høvik kunstgressbane. Her i fra og videre fulgte vi Glassverkveien til Sandviksveien og Høvik kirke. Vi krysset E18 og fulgte Snoveien/Høvikveien til Gml.Drammensvei. Passerte Blommenholm skole og så turvei langs Engervann til Sandvika og Skattens hus.

 

Ca 12,2 km

1 t 23 min

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top