Fornebuløpet 2024

5 juni 2024. Friidrettens venner/stiftelsen Norsk Friidrett tok våren 2009 et initiativ overfor Snarøya Sportsklubb og IL Tyrving om å gå sammen om å arrangere et mosjonsløp for barn, ungdom og voksne på Fornebulandet. Man ønsket med arrangementet å fremme interessen for mosjon og friidrett, stimulere deltagerne til fysisk aktivitet og trening på helårsbasis, og motivere de unge til deltagelse i aktiv idrett. Og ikke bare er Fornebuløpet blitt en suksess som kanskje Norges største midtukeløp så har også IL Tyrving egasjert seg i Stolpejakten der stolper er plassert over store deler av Fornebulandet.

 

 

Her på Fornebulandet med Nansesparken sentralt plassert midt i landskapet er det noe for enhver, men denne gangen var det <<Fornebuløpet 2024>> som sto på timeplanen. Og som jeg pleier, nær sagt, så var jeg også denne gangen tidlig ute. Stemningen i og utenfor Unity Arena er god – bare å nyte. Se bilder …

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiden gikk fort og snart var det min tur. Jeg hadde løpt litt rundt omkring, frem- og tilbake som oppvarming og var så klar for start. Været truet lenge med at det skulle bli nokså vått, men den gang ei – skyene forsvant med vinden og det ble veldig bra. Jeg stilte meg opp langt bak i pulje 5 og selv om jeg var litt spent så gledet jeg meg til å komme i gang.

 

 

Klar ferdig gå var det noen som sa og så var løpet i gang. Jeg fant raskt en bra rytme og kjente at alt fungerte som det skulle. Selv et gryende gnagsår fra Lutvann rundt sist mandag og nye sko ble ingen problem. Vinden derimot var varierende – fra vind i mot til medvind – herlig. Alt i alt var jeg fornøyd med eget tempo. Jeg spurtet i mål inne på arenaen og var godt fornøyd med fullført løp. At det kun skilte 10 sek. fra raskest til dårligst km-tid vitner om et jevnt løp.

 

Well done, sa jeg til meg selv og takket for denne gang.

Ca 10 km

53:47

Se løp på Strava HER:

 

Flere bilder følger;

Fra start 5 km pulje 1

 

5 km pulje 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1271

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top