16 desember 2013 Landevei, Haraløkka – Hauketo


Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Vi fulgte Bølerlia til Nøklevann skole og ned “skolebakken” til Rustadsaga. Følger Generalen til Skullerud og så Vinterveien videre til Klemetsrud. Det var bart på gangveien og det gikk greit, men noe ufyselig med regn og vind i mot. Fra Klemetsrud og videre fulgte vi gangvei langs Gjersrudbekken som for anledningen var blitt stor og brun etter all nedbøren siste døgn.


Klemetsrud   (gml. foto)

Ved Hauketo krysser vi Nedre Prinsdalsvei på gangbru og etter ca 150 m langs Ljarbruveien, fortsetter vi så opp Ekebergveien. Her passerer vi Ljarbru st. og Nordstrand kirke, før vi når frem til Sæter.


Sæter – Nordstrand   (gml. foto)

Vi tar så til høyre og følger Nordstrandsveien til Skulleruddumpa. Går opp Skullerudbakken og fortsetter så langs Generalen til Rustadsaga. Opp “skolebakken” hvor vi også hilser på karene i Rustad IL før vi fortsetter forbi skolen og langs Bølerlia tilbake til Haraløkka.


“skolebakken” fra Rustadsaga til Nøklevann skole  (gml. foto)

Ca 16 km

 

1 t 42 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top