Med joggesko og brodder over Tanumvidda….

Det er blitt en stund siden siste løpetur da ski har vært prioritert, men denne gangen, hadde jeg med joggesko for bevegelse i arbeidstiden (BIA).

Fra SBC-bygget fulgte jeg Sandvikselva et stykke før jeg fortsatte langs Slependveien. Det er løs snø på is og helt ok med brodder. Jeg tar Gamle Tanumsvei og deretter Tanumsveien forbi Reverud og opp mot Tanum skole. Jeg løper det meste av veien, men går litt enkelte steder. Men vel oppe den siste kneika fra Tanum skole, flater det ut.

Langs Vestmarkveien mot Sopelimekroken (gml: foto)

 

I neste veikryss tar jeg til høyre inn Sopelimekroken som jeg følger forbi Øvre og Nedre Ringi gård. Deretter krysser jeg over <<Tanumvidda>> mot Butterud gård og her forteller bilder mer enn ord….

 

Ringi gård

 

 

Tanumvidda mot Butterud går og Stovivann

 

 

Fra Butterudveien tar jeg turvei/sti gjennom bebyggelsen nedover mot Kirkerudbakken som jeg følger langsmed ned den siste biten til vei. Her svinger jeg til høyre og følger vei langs Sandvikselva tilbake til SBC-bygget.

 

Reodor Felgen ved Sandvikselva? (Gml: foto)

 

Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til å løpe med brodder jfr. PF i den ene foten, men kjente lite til dette underveis og kanskje, er dette blitt bedre.

ca 11,5 km

1:15

#løpetur #trening #running #vinter #tanumvidda #mosjon #bærum #turogtrening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top