Østmarka; skitur i lysløypa fra Haraløkka til Nuggerud – t/r…

28 januar 2019. Fra Haraløkka tok jeg Blindløypa til Bråten og videre over Nøklevann til lysløypa ved Kattismyr. Herfra følger jeg lysløypa til Sleppa og Mariholtet da planen var en t/r til Branntårnet, men i mangel av både spor og løype på Haukåsveien, ble det til at jeg tok lysløypa videre mot Ellingsrud. Denne går jeg tur retur Nuggerud. Forholdene underveis er bra, litt løse spor, men ellers helt ok.

Lysløypa mellom Ellingsrud og Mariholtet. Her ved Bråtan

 

I løypa mellom Ellingsrud og Nuggerud

 

Vel tilbake på Mariholtet tar jeg løypa til Sleppa hvorfra jeg tar en t/r Sarabråten før jeg følger lysløypa videre mot Bremsrud. I “Paulsendalen” hilser jeg på karene i veterangruppa til Rustad IL som har trent intervaller og veksler noen ord med Jan H. før jeg fra benken sklir ned bakken til Bremsrud. Ved Kattismyr svinger jeg til høre og tar så samme vei tilbake til Haraløkka som jeg kom.

ca 21 km

#østmarka #oslomarka #skitur #crosscountry #visitøstmarka #visitoslo #turogtrening #mosjon

Se Strava HER

Bråtan ligger langs veien mellom Nuggerud og Fri-Elvåga
Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top