15 juli 2013 Østmarka – Nuggerud

15 juli

Fra Haraløkka til Mariholtet via Sarabråten. Tar grusvei mot Ellingsrud og følger denne frem til bom ved Nuggerud.


Nuggerud

Blå sti til venstre, så til venstre igjen i stikryss på nedsiden av Svartkulp. Klyver opp over Bjørnåsen, passerer Nuggerudsteinen og er straks oppe på Haukåsen. Slik det nå er blitt på Haukåsen etter hogst,  tenkte jeg på Ulf Lundell og låta “öpna landskap”. Det er blitt fint på Haukåsen og flott når sola skinner slik som i dag.


Radaren på Haukåsen – Branntårnet

Etter å ha hilst på en av karene fra Rustad IL som kom på sykkel, satte jeg kursen nedover Haukåsveien ett stykke og så blå sti videre til Kroktjern og Lutvangen. Det ble endel nedoverløping og jeg kjente det i bena, men bedre ettersom det nå var grusvei tilbake til Haraløkka. Avsluttet med stigningsløp siste 200-250 m.


Kroktjern sett mot nord

Ca 15,3 km

 1 t 48 min


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top